Nereye yazıcam bilemedim
siz bi görüs belirtir misiniz
ben bir age of empires 2 conquerours fanatiğiyim fakat populasyonun 200 olması az geliyo sizce bu bilgisayar bilen biri tarafından değiştirilir mi
Nereye yazıcam bilemedim
siz bi görüs belirtir misiniz
ben bir age of empires 2 conquerours fanatiğiyim fakat populasyonun 200 olması az geliyo sizce bu bilgisayar bilen biri tarafından değiştirilir mi
Birdahakine buraya yazarsın https://www.chip.com.tr/forum/forum.asp?FORUM_ID=35
Söyle bir iki siteye baktım belki hile bakımından asılabiliyordur diye ama genel olarak agac para vs ,kazanma ile su bi yumrukta herseyi yıkan maymun hilesi var.Dedigin belki dosyanın icinden elle müdale ile degistirebilir ama bu oyunda kilitlenmelere vb bircok seye neden olabilir.Tavsiye etmem zaten bi yolu olsa hic olmadı trailer denilen programlar ile bu yapılırdı ama baktıgım kadarıyla bunlarda sadece agac para hızlı insaat gibi hileri kullanmanı saglıyor.Nufus kesmiyor diyorsan Empire earth'ü tavsiye ederim hem nufus fazla hemde oyunda surekli yeni silahlar kullanma imkanın var.Ama nufus olsun fazla silah olmasın diyorsan age of u bırak cossack oynamaya basla eski ama etkili 2500 (hile ile) 5000 (hilesiz azim ile) adam yapabilirsin.
en alakasız konuya yazmışsın :)
ya bişe söliimmi bu soru 3. kez geliyo ve cümlelerin kuruluş tarzları bile aynı!!!!
evet biri c++,programinin icinde biri burda ucuncusunu bilmiyom.
diğeri java klasöründe olmasın!
aynı konuyu 3 ayrı yerde açmak şöyle dursun da ne alakası var Age of Empires'in population sınırıyla C++ ve Chip Special Özel in? Ben çıkaramadım, tamam anladım, forumda yenisin de be kardeşim OYUN klasörünü hiç mi görmedin de gidip esrarengiz klasörlere yazıverdin.
C++ ile yazılmıstır oyun belki diye acmıstır.Zaten aslında sorusuda cok ilginc bilgisayar bilen biri tarafından yapılabilir mi? Simdi bende bilgisayar biliyom,Bill Gates'de.Bill benden biraz daha cahildir bu konularda ama eminim kastırsa birseyler yapabilir belki oynun bu sayede yeni sürümüde cıkar :P
ayrıca diğerlerini de ben yazdım fakat herkes empire earth oyna dio kardesim age of fan ıyın diom
siz mi anlamionuz sewmiom empire earth fln
AGe of empires fan ıyız bizde selim e sorabilirsin hatta ge kapışalım hacker kardeşimizdede sorabilirsin biz burdayız yani sana empire ert oyna diyen de ben göremedim ... population u 200 den fgazla yaparsan ki biz yaptık nası dicek olurssan şöyle..7 takım aldık hardest bi maç yaptık age of eski ve en dandik pclerde bile çalışmasına rağmen korkunç donmalar oldu üstelik bizim adamlarımız ölmediği için polation 200 den fazla gibi diyorum ... normalde dengeli..o onu öldürüyo öteki bilemem kimi .. neyse işin neticesi ; eğer population u 200 den fazla yaparsan isterse pc nin dünyanın en iyi pc si olsun genede o oyun donar oynıyamassın ...
alıntı:
Gönderen : elvis32kim sana empire earth oyna diyor, bilemiyorum ama. neyse
:) gözden kaçmış, demek arkadaş teklifini beğenmedi, empire earth da lazrailin dediği gibi limit oldukça yüksek ama sen illa age of empires de diyorsan o ayrı bir mesele. Ama bunun bir çözüm olamayacağını sana daha evvel de söyledim, sistemin ne olursa olsun cursed'in dediği gibi zorlanır.
ben de age of 3 ü bekliim ozaman napiim takılcaz öle
cursedAGe of empires fan ıyız bizde selim e sorabilirsin hatta ge kapışalım hacker kardeşimizdede sorabilirsin biz burdayız yani sana empire ert oyna diyen de ben göremedim ... population u 200 den fgazla yaparsan ki biz yaptık nası dicek olurssan şöyle..7 takım aldık hardest bi maç yaptık age of eski ve en dandik pclerde bile çalışmasına rağmen korkunç donmalar oldu üstelik bizim adamlarımız ölmediği için polation 200 den fazla gibi diyorum ... normalde dengeli..o onu öldürüyo öteki bilemem kimi .. neyse işin neticesi ; eğer population u 200 den fazla yaparsan isterse pc nin dünyanın en iyi pc si olsun genede o oyun donar oynıyamassın ...
abi age of population'un nerden değiştirildiğini bilmiyorum ama ben red alert 2 de oyun klasörlerine tek tek baktım çok zamanımı aldı ama sonunda allied tanklarının gücünü nükleer bomba seviyesine getirmeyi başardım biraz ing. biliyosan yaparsın...
Faustabi age of population'un nerden değiştirildiğini bilmiyorum ama ben red alert 2 de oyun klasörlerine tek tek baktım çok zamanımı aldı ama sonunda allied tanklarının gücünü nükleer bomba seviyesine getirmeyi başardım biraz ing. biliyosan yaparsın...Bak bunada sinirlen bu arkadaşta tutmuş red alert anlatmışSenin istediğin fazla population hile ile de patch ilede mümkün değil.
murat49delinin biri kuyuya taş atmış, kırk akıllı çıkaramamış.cursedAGe of empires fan ıyız bizde selim e sorabilirsin hatta ge kapışalım hacker kardeşimizdede sorabilirsin biz burdayız yani sana empire ert oyna diyen de ben göremedim ... population u 200 den fgazla yaparsan ki biz yaptık nası dicek olurssan şöyle..7 takım aldık hardest bi maç yaptık age of eski ve en dandik pclerde bile çalışmasına rağmen korkunç donmalar oldu üstelik bizim adamlarımız ölmediği için polation 200 den fazla gibi diyorum ... normalde dengeli..o onu öldürüyo öteki bilemem kimi .. neyse işin neticesi ; eğer population u 200 den fazla yaparsan isterse pc nin dünyanın en iyi pc si olsun genede o oyun donar oynıyamassın ...Bu lafı neden dediğimi açıklamama gerek yok aslında, arkadaş yorumsuz bir alıntı yapmış ve bu anlamsız mesajı konu güncelliğini kaybettikten aylar sonra atmış. Siz de devam ettirmişsiniz, dikkatli olun lütfen.