Uzun bekleyişten sonra Parsdus 2009 a nihayet yarın yani 17 Temmuzda kavuşuyoruz.
Tüm pardus severlere önemle duyrulup windows büyüsüne kapılıp hiç linux kullanmamış olanlara denemeleri tavsiye edilir.
Uzun bekleyişten sonra Parsdus 2009 a nihayet yarın yani 17 Temmuzda kavuşuyoruz.
Tüm pardus severlere önemle duyrulup windows büyüsüne kapılıp hiç linux kullanmamış olanlara denemeleri tavsiye edilir.
Sarkar mı ki ileri tarihe?
Mayis da duyurmuş idik,
https://www.chip.com.tr/forum/Par ... muz-da_t107896.html
Evet bu çok güzel bir haber
Not: konununyerı bu değil ama yazmak istedım
forumda açmış olduğum Chip.com.tr de Pardus için ayrı bölüm Eklenmelimi? konu başlık kilitlenmiş görevlilerden bu konuyu silmelerini istiyorum..
Selçuk İslamoğlu arkadaşımız demiştki
Anlaşıldı, olay dönüp dolaşıp Ali Işıngör'ün hayalperest dünyasındaki geyik başlıktan yönlendirme.... Chip.com.tr ve dergi ayrı yerlerdir. Anlaşıldı ki, yine maksatlı, hedef gösterilmiş bir başlık... Üzgünüm...
Valla ben Ali Işıngör diye birini tanımam bu başlıkta hiç bir art niyet yada kötü amaçlı açmadım ben sadece busiteye süreklı giren ve derğinizi her ay alan bir bireyim ve ben kendi düşüncemi sundum ama çok sağolun çok ilgilendiniz, değil konuyu kilitlemeniz üyeliğimi silmeniz bile önemli değil. Chip.com.tr ve dergi ayrı yerlerdir demissiniz benım bildiğim ikisi birlikte çalışıyordu sızın söylemenizle bunuda öğrenmiş oldum sağolun, fakat birdaha üstüne basa basa diyorum ben bu konuyu hiçbir yönlendirme amaçlı açmadım saygılarla...
pardus windows da ki oyunalrı programları açar mı ..sorun yaşaytırmI ?
ggösellik bakımından windows 7 den iyi ya da kötü mü ?
pardus windows da ki oyunalrı programları açar mı ..sorun yaşaytırmI ?Oyunları winer yazılımı (hatta tüm exe leri) ile açabliyorsunuz ama sonuçta bir windows olmadığından windowstaki kadar verim alamazsınız. Görsellik olayına gelince windowsta görsellik varmıydı ? Kıyaslayacak bile olsam pardusa hakaret etmiş olurum.ggösellik bakımından windows 7 den iyi ya da kötü mü ?
arkaşlar bu pardus ile kablosuz ağları kıLinux la kodla iç içedir. Ne kadar kodlara hakimseniz ister linux ister windows isterse bir başkası o kadar hükmeden olursunuz. Kısacası pardus (linux sürümleri) bu konuda başarılı ama yüklü bir ağ kırma yazılımı şeklinde değil. Kırma olayı araştırmacı ruhunuza ve becerinize kalmış birşey.
yarın pardus un linkini vericek misiniz
bi de pardus deneyelim
Pardusun kendi sitesinden indirebilirsin.Niye link verilsin ki?
Bakalım bu sürüm nasıl?2008 sürümü güzeldi.
http://www.ozgurlukicin.com/media/dosya/oi_say15_kucuk.pdf pardus destekli derginin son sayısı
Kotayı da doldurduk şimdiden CHIP Ağustos/09 verir mi Pardus 2009?