Pardus 3D
Bu forum kilitli bir forumdur. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.vista ses kes pardus dinle
kullanıcıda birazda programcılık varsa kendi işletim sistemini düzenlesin... deilmi... Aslında Türkiyede tamamen Pardus a geçmek lazım nede olsan kendi işletim sistemimiz... Lütfen yadırgamayın düşüncelerim...
Ubuntu kökenli olduğu için bizim diyemeyiz. Çünkü sıfırdan ayrı bir mimari ile yapılmadı. Açık kaynak kodlu Linuxtan geliştirildi. Ayrıca böyle birşey sistemi çok yorar kaynakları hoyratça israf eder. Gereksiz hemde çooooooooook
ama vista bunun onda birini daha çok yorarak yapınca mükemmel vista süper vista çevreci vista olur. insanoğlu işte. ayrıca pardus milli olsa nolur olmasa nolur. linux kullanın işte. boş tartışmalara girmeyin.
Olmaz ... Windows dan vazgeçemeyizzzz.
Bill Gatesss sen bizimmmm herşeyimizsinnn ...
varya videoyu izlerken üzerine tıkla youtube sayfasına gider orda izle....
Sadece buraya mesaj atanların işletim sistemlerine baktım da meraktan
dbaris, sen ön ayak olsana Linux'a geçmeye? Bırak XP'yi artık. Kombat'a katılıyorum, videoda dahi ne kadar kastığı görülüyor. En temizi Pardus'ta olsa default kullanmak
walla vb ve asp gibi programları kulllanabilsek, pardus veya linux suse aklımda yok deil... hadi delphi ne ise kullanılıyor... delphi klix versiyonu. ama vb desteği yok delphiyi ilerletirsem ben pardus veya linux susedeyim... onlar C,c++, phyton desteği var ben onları bilmiyom ve bazı donanımların driverleri ni tanıtmak güç... ileri düzey... İşletim sisteleri hakkında geniş bilgiye sahip olsam hmen işletim sistemini değiştiririm.
Vistayı kullan dersenizde o bana biraz cancanlı geliyor...
selimhunOlmaz ... Windows dan vazgeçemeyizzzz.Bırak sosyal mesaj vermeyi:)Bill Gatesss sen bizimmmm herşeyimizsinnn ...