arkadaşlar bilgisayarıma pardusu yüklemek istiyorum anca crysis 2,left 4dead 2,acr gibi oyunları açarmı yada chıp cdsinden aldıgım programları yüklermi açarmı ?
pardus crysis 2 kaldırırmı ?
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 48
2,757 mesaj
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 48
2,757 mesaj
arkadaşlar bilgisayarıma pardusu yüklemek istiyorum anca crysis 2,left 4dead 2,acr gibi oyunları açarmı yada chıp cdsinden aldıgım programları yüklermi açarmı ?pardusda onynarmısın bilmem ama internete araştırırsan başka açık kaynlaklı işletim
sistemiyele oynuyabiliyorsun araştırın bulursunuz.
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 186
6,419 mesaj
hayır hiçbirini yapmaz sen sistem özelliklerini okumuyormusun xp/7/wista yazıyor bu ne demek sadece windws işletim sistemlerinde çalışırpardus cogu seyi calistirir yeterki arastirin kalas sistemimle oynadim ve video cekerek.video agir cekti.
http://www.youtube.com/watch?v=E95_RQFvCVwcrysis 2 wine pardus 2011 test.mpegpardus 2011 (dama dama) crysis 2 (windows game) run.Max performans.Ps3 consol = pardus 2011 test again now.download free license free program
More than 4500 free applicationtry, please
test system p4 3.0 ht ati redeon 4350hd 2gb ddr2
wine ile dx9 desteği olan oyunların bir kısmını oynayabilirsin... eğer sadece dx10 destekliyor ise şu an için mümkün değil.
desteklenen oyunlar için şu adrese göz atabilirsin.
http://appdb.winehq.org/index.php
burda oyunları çalıştırmayı deneyenler çalışıp çalışmadıklarını yazıyorlar...
yaa arkadaşlar bende birzamanlar pardüs kurdum ki biliyorum hiç bir programın setup dosyasını bile çalıştırmıyor kaldıki oyunu açacak gıcık kaptım sildim zaten bilgisayarı kasıyordupardus windows mu ki setup çalışsın? Linuxlerde exe dosyaları normalde çalışmazlar... çünkü onlar windows için derlenmişlerdir. exe çalıştırmak istiyorsan windows emulator (wine) yüklemen gerekir. ama bu bile tüm exeleri çalıştırmana yetmez. çünkü windowsun kerneli open source değildir ve bu emulator kernelin reverse engineering ile anlamaya çalışmaları ile oluşturulmuştur.yarım saatte açılıyor yarım saatte kapanı