Pardus mu güzel yoksamı Vista mı?
hangisi güzelse şeçin bana yorum gönderin
Pardus mu güzel yoksamı Vista
- 1
- 2
Pardus, Vista ile karşılaştırılacak bir işletm sistemi değil. Birçok donanımlarda sorun çıkarıyor, sık sık hata verip oturumu kapatıyor. Pardus'ta bir şey yüklemek ya da bir sorunu çözmek istediğinizde komut satırına muhtaçsınız...
Kesinlikle Vista'yı (düşük konfigürasyonlu bilgisayarlarda ise XP'yi) seçerim.
4muratbu soru şuna benzer roberto carlosmu fatih akyel mi?
süper,yorum..
4muratbu soru şuna benzer roberto carlosmu fatih akyel mi?
tamam Şimdi finale kalanlar xp ve vista yanıtlarınızı bekliyorum
bencede geciver Vista'ya, eger sistemin iyiyse XP'de alacagından cok daha fazla verim alırsın bilgisayarından.
Donanım yetiyorsa ve Donanım sürücüleri Vista ile uyumluysa Vista derim..
kullanım alanlarına göre pardus ya da vista seçimin değişir.
linux ne imiş nasıl mış falan diye düşünürseniz pardusa bi bakın.
eğer bazı programları kullanıyorsanız windows işletim sistemlerinden birini seçin...
vista mı xp mi derseniz;
birçok insan xp ye daha çok hakim...
mesela vistada bir sorununuz olduğunda profesyonel bir çözüm bulmak zor. bu xp de daha kolay
(ama şimdilik)
bir süre sonra vista kullananlar çoğaldığında yukarıdaki durum söz konusu olmayacak.
ve bu konu (eğer vistaya karar verirseniz) "peki vistanın hangi sürümü" şeklinde devam edecek...
Pardus hiçte vahşice değil ama ben yinede vistayı seçerdim
Pardus diğer linux'ların bile yanından geçemezken, Vista'yla kıyaslamak abestle iştigal.
Nasıl 95 98'i 98 2000'ni nasıl olsa xp nin yerini vista alacak
belli olmayabilir windows me kimsenin yerini alamadı değilmi???
Görsel Ve Güvenlik Diyosanız Vista
Vista pardus ne ki ölü bi işletim sistemi
Bu soru Vista bölümünde açıldığı zaman cevaplar hep Vista oluyor, Pardus bölümünde açıldığı zaman cevap hep Pardus oluyor.
pardus güzel ama eğer ben kafayı yemeyi severim saatlerce sürücüleri baştan editleyip linux uyumlu hale getirip kurar ve çalıştırırım diyorsan kullan ama yok ben kafayı yemek isteme dersen tabikide ms işletim sistemi. win7 kullan eğer sistemin düşükse gayet güzel çalışacaktır. bana soracak olsalar ms kafayı sıyırtıpta dolaşmayı istemem çünkü 1 hafta kullandım 2 hafta boyunca o meşhur siyah menü ve kodları rüyalarıma dahi girer oldu keşke hiç denemeseymişim diyorum şimdi.
Tabiki Vista!Çok güzel bir yorum tespit tebrik ederim.
Pardus'un ismi bile vahşice.
XP mi? Zamanında millet nasıl 2000'den XP'ye geçmedilierse -ki şu anda geçtiler -Vista'ya da aynen -zamanla- geçeceklerdir.XP ilk çıktığında (2001 yılıydı sanırım) bir çok uygulama ile uyum sorunu yaşıyordu. Çevremdeki insanlar "Kesinlikle XP kullanmam Win98 harika" gibi yorumlarda bulundular. Ancak 1 yıl sonra 98 yüklü bilgisayar bulmakta zorlanırdınız.
Şimdi aynı durum Vista için geçerli. Programlarla uyum sorunu olabiliyor. Ancak Microsoft Service Pack'ler ile sorunları gideriyor. Windows'un Pardus gibi Linux tabanlı işletim sistemleri karşısında tek dezavantajı ücretli olmasıdır. Tabi Linux'un kaynak kodlarının açık olmasını da bir kenara atmamak lazım...
- 1
- 2