iyi günler. laptopum asus m51vr model intel core 2 cpu 2.00 ghz, ram 4 gb.. bilgisayarım 64 bit win7 sürümüyle ilgili eskiden hiç bir problem yaşamıyordu ta ki D sürücüsüne bankacılık işlemleri için Pardus yukleyene kadar.. buyuk ihtimalle yüksek bir çakışma oldu ve win7 de çalışan driverlar pardusta, pardusta çalışan driverlar de win7 de çalışmaz oldu.. pardus benı çok yordu ve iki sürücümü birleştirerek biçimlerndirdim ve tamamen win7 kurdum, pardusu tak-çalıştırdan kullanıyorum. ama şimdi ne yaparsam yapayım FN tuş kombinasyonlarını ve önceden hiç driver gerektirmeyen touch pad im çalışmıyor.. formattan 2-3 gün sonra çalışmayı kesti. driverlarını (hotkey ve touch-pad) asusun kendi sitesinden indiriyorum, yine çalışmıyor. bence pc m deki bu saçmasapanlık PARDUSun bir kalıntısı.. bundan nasıl kurtulabilirm? teşekkürler.
pardus'un izleri..
bence sistenine güzel bir format at ve win7yi yükle ondan sonra virtualpcyi makinana kur ve virtualpcye pardusu kur kafan rahatlasın ama şöle bi kötülügü var virtual pcnin bende olmuşdu Usb okumuor ama normal işletim sistemim okuyor virtualpcye kur ordan çalıştır pardusu ama başka bir sorun daha olabilir malesef bi fikrim yok sadece bu tavsiyeyi verebiliorum...
Pardus ile alakalı bir şey değil. Bu büyük ihtimal sizin format atarken veya format attıktan sonra bazı ayarlamarı yapmamanızdan dolayı oluşmuş bir sorun. Yine Düzgün bir format atın. Ardından bilgisayarınızla birlikte size verilen CD leri bilgisayarınıza teker teker hepsini kurun. Driver'lar güncel olmasada kurun. Sonradan güncelleme yaparak Driver ları en son sürüme getirebilirsiniz. Ama Touch-Pad çalışmama olayının Driver ile ilgili bir şey olduğunu sanmıyorum. Çünkü notebook temel parçalarından.
onceden driverini bile kurmazdım, pardustan sonra pc de bi acaiplikler başladı..