şimdi arkadaşlar elimde 4gb kingston bellek var içinde windows 7 ultimate bütün dosyaları tam mevcut ama masaüstü pcme taktığımda gene hemen pardus geliyor ya da reboot a fln diyor yeniden başlatıyor masaüstü eski bir pc 256 mb ram 40 gb seagete harddisk yani o usbden direk windows 7 ultimate i nasıl kurabiliriim isim fln da görmüyor bios sadece usb fdd var onu da yaptım ama olmadı içindeki windows7 kurulmyor sanki boş gibi geçiyor hiç ışık da yanmıyor bellek kesin çalışıyor başka pcden de denedim.
pardus yüklü masaüstü pcye windows 7 usb sorunu
hiçbir yöntem cevap veya çözümü yokmu bunun kimseye mi olmadı böle birşey
arkadaşlar lütfen please acilll yardım konuyu yanlış şekilde açtıysam özür dilerim ama 4gb usb nin içindeki windows 7 ultimate masaüstü pcmde hiç görmüyor ve hemen açılıyor bunu görüp çalıştırması için bir çözüm istiyorum lütfen belki benim de ileride size bir yardımım dokunur
belki burada cevap verebilirler = http://www.ozgurlukicin.com/forum/
ya arkadaşım ordaki siteyle işim yok benim demek istediğim 4gb usb le içindeki windows7 eniyi forum burası diye biliyorum o yüzden yazıyorum yardım edicek bir allahın kulu yokmu çok mu değişik söylüyorum istediğim masaüstü pc anakartı ve biosu asus 2002 versiyon 256 mb sdram 32 veya 64 mb ekran kartı tümleşik ve bir hoparlor işte maus klavye monitör crt sadece biosta neden kingston data traveler 4gb yok o olsa kurabilirmiyim cevap lütfen
ya kurayım da en yavaş olsun şuan da başka pc den yazıyorum ben şimdi 8gb kingston belleğin içinden direk asus marka anakart eski 2002 li 40 gb hardiske şuan pardus yüklü nasıl formatlayabilirim cd veya usb ile dvd rom yok bende bir yardım uzmandan.
cvp verebilecek yada verecek yokmu
ya bu konuda uzman varsa yazsın şu usb 4gb ile kurayım masaüstünde pcye windows 7 yi
ama benim masaüstünde pardus 2009 kurulu olduğu için o işlemleri nasıl yapabilirim bunun çözümü varmı sadece cd okuyucuyla kursam olurmu xp kurup ordan windows 7
hemde şu günlerde pc hiç açılmıyr üç tane şey çıktı pardus 2009 biri antropdies 2009 biri rt li birde pae bunların hiçbiri açılmıyor ve siyah ekran gelip kullanıcı adı ve şifre istiyor şifreyi de giremiyorum olmuyor yardım edin windows nerden kurabilirim