İyi günler benim bir sorum olacaktı
Yeni bir lap top aldım ( ASUS M51VA ) pcde parmak izi özelliği var parmak izi özelliği şu anda sadece pc açılışında kullanılıyormuş, ben dosyaları parmak izi ile şifrelemek istiyorum aldığım bilgisayarcıya sorduğumda bu işini bazı programlarla yapabilirsin dediler acaba dosyalarımı parmak izi ile şifreleyebileceğim program varmı ?
Yardımıcı olursanız çok sevinirim...
Parmak izi ile şifreleme
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
151 mesaj
Yıllanmış Üye
3,600 mesaj
omnipass programı ile dosyalarını parmak izi ile şifreleyebilirsin
OP Yıllanmış Üye
151 mesaj
SoN_KraLomnipass programı ile dosyalarını parmak izi ile şSanırım ing. program bunu türkçesi yokmu ing. fazla iyi değilde :D
OP Yıllanmış Üye
151 mesaj
SoN_KraLne yazık ki türkçesiNeyse tamam saol
Üye
60 mesaj
Herhangi bir güvenli dosya şifreleme programıyla parmaz izi şifrelemeyi kullanabilrisin. Benim Toshiba'mda Protector Suite diye bir parmak izi şifreleme programı vardı. Bilgisayarda herhangi bir yerde şifre girme yeri gelirse hemen soruyordu parmak izi kullanırmısın diye, o da ingilizceydi bu arada. Böylelikle dosyaları internetteki her türlü kullanıcı adı/şifre yerine parmak izi kullanabilirsin.
Yıllanmış Üye
892 mesaj
peki o parmağın kesilirse çizilirse veya deforme olursa nasıl açılacak pc...
Üye
96 mesaj
titi_boss_14peki o parmağın kesilirse çizilirse veya deforme olursa nasıl açılacak pc...onun da bir yolu mutlaka vardır yoksa olmaz
Üye
60 mesaj
tabiki bir back-up şifresi var. Bende ki program zaten tek parmak diil en az 3 tanesini tarattırıyordu ki istersen 10 parmağında 10 marifette olabilir. (: