parmak okuyucu nasıl ayarlanır

HPQ-User
08-12-2009, 17:24   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 29
30,996 mesaj

derda1986 sormuş:
bilgisayara daha önce vista yüklüydü.bütün herşey sorunsuz çalışıyordu.daha sonra windovs 7 kurdum.gene bir sorun yok parmak izi okuycusu dışında.windovs 7 de bu parmak okuyucu nasıl ayarlanıyor bilmiyorum.nerden nasıl tanıtacam parmak okuyucuyu.yardımcı olursanız size minnettar kalırım.şimdiden teşekkürler.

Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows 7
Sistem Özellikleri:
window 7

İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 6.1; Trident/4.0; SLCC2; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.5.30729; .NET CLR 3.0.30729; Media Center PC 6.0; InfoPath.2)

NoteBook
08-12-2009, 19:22   |  #2  
NoteBook avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
658 mesaj

Şunları bir dene bakalım :

Başlat> Tüm Programlar > VeriSoft ( Bu program yoksa önce bulup indirmen gerekir) > My Identity yolunu izleyerek programı aç.
Gelen pencerede "Register Fingerprints" seçeneğine tıkla.
Gelen ekranda NEXT butonuna tıkla.
Önce işaret parmağınızın daha sonra da orta parmağınızın tırnağının altında yer alan kısmını parmak izi okuyucusuna yumuşak bir şekilde senden istediği kadar okut. (her parmak için birden çok okutma isteyecektir.)
Parmak izini tanıttıktan sonra eğer sana windows açılırken kullanmak istermisiniz diye sorarsa evet de.

Eğer sormazsa verisoft programında Settings and Options'a gir. General options altında yer alan "Use verisoft to log on to windows" seçeneğini seçili hale getir.

Bir de her bilgisayarın kendine has özellikleri de olabilir.Bilgisayarının markasını belirtmemişsin.Belirtirsen daha kesin yanıt bulabilirsin.Benim bu yazdıklarım kullandığın makinaya uygun olmayabilir.Yine de denemek gerek.