selam arkadaşlar 1 terebaytlık diskimi partition managerlen bölümleyip ikiye ayırmak istemişdim bunu daha önce yapmışdım bölümlerken bizim küçük velet pc ye reset attı sonra böümlediğim alan pc de dahada gözükmedi format attım biosda bölünlenmemiş tek disk disk olarak görünüyo partitiondada sarı olarak gözüküyo ama bir türlü bu diske ulaşamıyom lütfen yardım edin türm arşivim bu diskin içinde ne yapamam gerekir. partitonda sarı bölüme sağ tıkladımmı sadece biçimlendir ve sil etkin
PARTİTİON MANAGERDE sarı renkli bölümlere müdahale
Üye
Teşekkür Sayısı: 0
94 mesaj
kardeşim onu biçimlendir daha sonra rocovery rogramlarıyla geri gtr dosyalarını tek yapabilceiin bu
Kurtarma şansın çok zor. Çünkü hard disk çalışırken bilgisayar resetlendiği için okuyucu kafa hard disk'in plakasına çarpmıştır ve bu yüzden format seçeneğinden başka bir seçenek göremiyorsun. Geçmiş olsun. Kurtarma programları pek faydalı olmuyor. Eğer dosya sildikten sonra geri almak isteseydin işin kolaydı ama bu tür durumlarda hiçbir şansın olmuyor.
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
275 mesaj
xp arkdaşım eğer böyleyse desene şapa oturduk bunun hiçmi çzümü yoktur arkdaşlar yeni programla felan nhiç bişe yapamazmıyız
Son Düzenleme: cicin_61 ~ 13 Ekim 2009 23:35