Selam arkadaşlar...
Pata anakarta Dışardan ek olarak sata kart takılabilirmi?
Cevaplarınızı Bekliyorum..
PATA anakarta SATA kart..
Paralel ATA bağlantı arabirimine sahip olan anakartlara Serial ATA cihazların bağlanabilmesi için, PCI yuvalarına takılan ve üzerinde SATA bağlantı yuvaları bulunan kartları bulunmaktadır.
Yani anakartın SATA desteklemese dahi SATA cihazları kullanabilmen için alacağın bu SATA kartı PCI yuvaya takıyosun ve SATA cihazlarını bu kart üzerindeki yuvalara bağlıyorsun.
Ancak bu kartı nereden bulabileceği konusunda size yardım edemiyeceğim. Büyük bilgisayar şirketlerine sorabilirsin.
Örneğin Markom ya da Koçpa yı telefonla arayarak bu karttan sattıp satmadıklarını öğrenebilirsin.
Saygılarımla,
Saol KorsanNetTeam yardımcı olduğun için....
o kartlara takılan diskler ide disklerden bile daha düşük performasn veriyorlar sebebi pci yuvası maksimum 133mb/s veri aktarabiliyor.
tabi performansı düşük olur sata2 desteği olanla ide disk desteği aynımı?
Herkese teşekkür ederim. Ama şirketlerde satılıyor diyen arkadaş. hangi şirketlerde bugüne kadar hangi pc parçasını şirketten aldın söle bakjalım bana . Bizde ona göre alalım. Şirketlerde pc parçası satıldığını hiç duymadım da kusura bakma. Hem ben sana nerden alabilirim die soruyorum sen bana şirketlerde atılıyor iyorsun . Şirket ama hangi şirket......
herhangi bir pc shopa git pcı sata donüştürücü kart de yoksada sipariş ederler bende wardı performansı war ama gerçek satalar kadar bekleme performans ama yinede fena değil patay geçiyor biraz
şirket derken gigatek polen gold pc mavi bilgisayar anlamında hepsinde de var iste gönderirler
Saolun arkadaşlar..
Bu bana ne kadara mal olur fiyatlımıdır yani?
Herkese yardımlarından dolayı teşekkür ediyorum....