........
Paylaşımı kaldırdım
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.geçecen
kaspersky avira antivir nod32 symantec en iyisidir
bunları tek geçerim.
kendini ispatlalamış güvenlik yazılımlarına güvenmemek gerekiyor. sonuçta güvenliktede tecrübe önemli rol oynuyor
Boclean yazılımının ne kadar başarılı olduğunu hatta adını bile duymadıysanız , güvenlik dünyasından habersiz yaşıyorsunuz demektir :) neyse bilmemek değil öğrenmemek ayıptır , öğrenmiş oldunuz , böyle mükemmel bir programı comodo bizlere ücretsiz sunduğu için teşekkür etmeliyiz , öyle gçecen vs yazmak doğru değil.
geçecen
norton kullan daha iyi
norton dan da mı iyi
Konumuz norton yada kaspersky değil , üstelik comodo boclean antivirüs yazılımı da değil , kategorileri farklı , lütfen konuyu dağıtmayalım , teşekkürler.
ad-aware 2007 yada spybot search&destroy 1.4 yeterli buna gerek yok bence
asimileci arkadaşım bence fazla büyütüyorsun. Sende bu şekilde tanıtımlar yapıyordun yanılmıyorsam.
Yine de güzel paylaşım. İlla ki işine yarayan biri çıkar.
özeline baksana bi asimileci cvp yaz silicem bu posta mı
borga buna gerek yok
isimsiz kahraman aramayın.
biliyom arkadaşım senin tavsiye ettiğin programları bende kullanıyorum, değişmem de ama bunlarda alternatif olacak şeyler.
isimsiz kahraman
boş program bence isteyen kullansın
ad-aware spybot spyware doctor
varken bu yanlarından geçemez
benim şahsi görüşüm.
isteyen bunu kullansın.
borga seni anlıyorum.
Comodo yeni yeni marka olmaya başlyan önemli bi firmadı ama..
Gene de ben de güvenemiyorum. Ama güvenlik duvarı çok başarılı.
Niyetim tek bir programa bağımlı olmak yerine , çeşitli alternatifler sunarak , güvenlik dünyasındaki tüm programlar ile ilgili forum üyelerini bilgilendirmektir , olumsuz tepkiler nedeniyle paylaşımı kaldırdım , dolayısıyla foruma son mesajımdır , saygılar , sağlıcakla kalın .