benim ekran kartım ati radeon hd 2400 pro 1024mb (512mb paylaşımlı)
512mb paylaşım ne anlama geliyor biliyormusunuz?
paylaşımlı ekran kartı ne demek?
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 14
3,152 mesaj
senin ekran kartının kendi belleği 512 MB geri kalan 512 ayrılmış yazan kısmıda ramlerden yiyor.Eğer ramlerde bi azalma yoksa yemiyordur.
Yıllanmış Üye
3,152 mesaj
Yıllanmış Üye
3,152 mesaj
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
merhaba... ben yeni üye oldum..ben shappire ati512 mb 128bit ir ekran kartı aldım..eskisi on/board ekran kartıdır..aldığımekran kartını taktıktan sonra on board ekran kartını nasıl kaldıracağım...birde tv out çıkışı var nasıl tv seyredeceğm? bilgi verirseniz mennun olurum şimdiden teşekkür ederim..allaha emanet olunuz....
Yıllanmış Üye
3,152 mesaj
merhaba... ben yeni üye oldum..ben shappire ati512 mb 128bit ir ekran kartı aldım..eskisi on/board ekran kartıdır..aldığımekran kartını taktıktan sonra on board ekran kartını nasıl kaldıracağım...birde tv out çıkışı var nasıl tv seyredeceğm? bilgi verirseniz mennun olurum şimdiden teşekkür ederim..allaha emanet olunuz....Onboard olanı kapatmana gerek yok sen harici olan 512 lik olanı takınca o zaten kapanıyor.ekran kartını tv ye vga ve dvı bağlantılarının ortasındaki siyah porta takmalısınız.Sizinkisin arkası ortadaki kart gibi olmalı ortadaki siyah porta takın.