paylasımlı ekran kartının bi avantajı var mı?bende paylasımlı 256 mb PCI express die bi ekran kartı var bilgisayarı alalı 1 ay falan oldu ne kadar oyun yüklediysem hiçbirini açmadı bu kartın açabilecegi oyunlar nelerdir bilen var mı?bu kart iyi bi kartmı yoksa bana dandik bi ekran kartımı verdiler?
paylasımlı ekran kartı ne işe yarar?
ben 128 mb ekran kartı kullanıyorum ve güncel oyunları yakından takip ediyorum bugüne kadar açamadığım oyuna hiç raslamadım
senin bilgisayarda mutlaka sorun vardır eksik yüklenen bişey yada bi hata
Paylaşımlı ekran kartları, belleğini RAM den tahsis eder.Yani RAM i kullanır.Kendi dahili hafızası yoktur.Onboard ekran kartları paylaşımlı olur.Ayrıca son zamanlarda çıkan yeni ekran kartları kendi hafızasına ek olarak gerektiği zaman RAM i kullanır.
Yani paylaşımlı ekran kartları RAM i sömürür.
100 dolar civarinda guzel ati ler var onlardan almani tavsiye ederim.
Nedir yani arkadaslar bu kart kötü bi kart mı?yeni ekran kartı almazsam oyun açamayacak mıyım? eger kötüyse tavsiye edeceginiz ekran kartını ve fiyatını yazarmısınız ?
hiçbir oyunu açmaması normal değil bence hemen değiştirme başka bir problemi var.kartın paylaşımlı olduğu için ram yetersiz olabilir. onu kontrol et önce oyun dışında ekran kartıyla ilgili bir problemin var mı