Bilgisayarım bir aydır tam açılınca reset atıyor. Bidaha açılıyor sonra bidaha bidaha derken iste 7-8 kez resetleniyor. Format attırdım ama yine geçmedi. Çoğu şeyde de problem çıkarıyor. Ne yapabilirim
Windows: XP
Ram: 2 GB
Ekran kartı 1GB
Masaüstü pc
Pc açılınca kendi kendini resetliyor 7 8 kez
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj
Kapalı Hesap
3,337 mesaj
ramlerde problem olabilir yada hdd de bad sector varsa ondanda kaynaklabilir bir ihtimal daha psu yeterli olmayabilir yada psu miladını doldurmuştur
OP Taze Üye
3 mesaj
Format attım zaten ama geçmedi. Fan sıcaklık programından baktım normal kasayıda açtım fanlar normal çalışıyor. Ramin vb. Düzgün çalışıp çalışmadığını nasıl öğrenebilirim. Program vs varmı bunun için
Format attım zaten ama geçmedi. Fan sıcaklık programından baktım normal kasayıda açtım fanlar normal çalışıyor. Ramin vb. Düzgün çalışıp çalışmadığını nasıl öğrenebilirim. Program vs varmı bunun içhttp://www.memtest.org/download/1.65/memtest86+-1.65.bin.gz
ramlarini bu programla test edebilirsin kullanımını resimli olarak googlede bulabilirsin..
BUNUN HARİCİNDE Bİ KAÇ ÇÖZÜM YOLU DAHA SUNAYIM
1.kasanı sağ tarafa yatırıp öyle çalıştırmayı dene işlemci yuvasına tam oturmuyor olabilir yada kayıyır olabilir fanlar çalıştığında, işlemciyi yuvasından çıkartıp yuvayı temizlemenide önerebilirim.eğer sorun kasayı temizledikten sonra başladıysa büyük ihtimalde sorun bu olabilir işlemciyi yada fanını yerinden söktüysen çıkartıp dikkatli bir şekilde tekrar tak. takmadan önce pnlerini kontrol et
2. bios ayarlarını sıfırlamayı dene
3.sorun işlemci yada biostan değilse power tuşunda sorun olabilir işlemcini değiştirmeden power subleyi değiştirip denemeni tavsiye ederim.
Taze Üye
2 mesaj
Bilgisayarın kasasını degişitir aynı şey bendede olmuştu
OP Taze Üye
3 mesaj