PC açılıp kapanıyor yardım

eko289
15-05-2008, 10:39   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
5 mesaj

dün bilgisayarı kapatırken otamatik güncelleştirme yaptım kapanırken  bilgisayarınız güncellestiriliyor lütfen kapatmayın dedi bende kapatmadım şimdi tekrar açılırken
yapılandırma güncelleştiriliyor 3/3 %0 şeklinde bir yazı çıkıyor ve o %0 hiç ilerlemeden bilgisayar kapatılıyor deyip kendini yeniden başlatıyor
bekliyorum sürekli hep aynısı oluyor kapanıp açılıyor
bilgisayarı güvenli modda başlatmayı denedim yine aynısı oldu bilinen en iyi yapılandırma(gelişmiş) ile başlat dedim yine aynısı oldu
lütfen biri yardımcı olsun sorun  neden kaynaklanıyor olabilir nazıl düzeltebilirim

bilgisayarda service pack1 final sürüm yüklü.

gokhan421
15-05-2008, 10:50   |  #2  
Taze Üye
3 mesaj

windosun korsana düşmüş ve windows oturum açmanı engelliyor.ev kullanıcısısın sanırım.windowsu yeniden kur ve legal ile windowsu orjinal yap.

hkkhkk
15-05-2008, 11:28   |  #3  
Üye
58 mesaj

düzeltebilmen için sistem geri yüklemeyi çalıştır hangi gün olduysa birgün önceki sisteme geri dön işlem hallonduktan sonra güncelleştirmeyide kapat eskisi gibi kullanmaya devam edebilirsin
sakın yeniden işletim sistemini kurma servis paketlerinide
haber ver sorunun çözülürse ok!

eko289
15-05-2008, 11:46   |  #4  
OP Taze Üye
5 mesaj

sistem geri yüklemeyi nasıl çalıştırabilirim bilgisayar açılmadan bilmiyorum usta

hkkhkk
15-05-2008, 11:56   |  #5  
Üye
58 mesaj

bilgisayarını komple elektirik bağlantısından kes
şimdi açma düğmesine bas açılırken f8 tuşuna bas çek basıp geri çek ta ki ekrana bir yazı gelecek ekranın en üst tarafında güvenli mod da çalıştır yazacak onu seç o windowsunu güvenli modda çalıştıracak
şimdi windowsun açılırken ekrana sana uyarı gelecek sen evet i seçeceksin daha sonra otomatik olarak sistem geri yükleme çalışacak sen 1 hafta önceki bir günü seç veya eski tarihten birini sonra ileri seç bu kadar sistemin düzelecektir. sorun oluşursa haber ver

eko289
15-05-2008, 12:16   |  #6  
OP Taze Üye
5 mesaj

dediğinizi yaptım güvenli modda çalışırken siyah bir ekran geldi mause imleci çıktı  ama ekrana bir yazı gelmedi 30 saniye sonra kapatılıyor deyip yeniden başlattı :(
o   bahsettiğim güncellestirme yazısı çıkmadı bu sefer.

hkkhkk
15-05-2008, 12:28   |  #7  
Üye
58 mesaj

PEK İŞİN KOLAYINA KAÇMAK İSTEMEM AMA FORMAT ATMAN GEREKİYOR GİBİ GÖRÜNÜYOR SEN İŞİ Bİ ANLA EĞER YENİDEN İŞLETİM SİSTEMİNİ KURARSAN AYNI HATALARI YAPMAMAYA ÇALIŞ

eko289
15-05-2008, 12:36   |  #8  
OP Taze Üye
5 mesaj
hkkhkk
PEK İŞİN KOLAYINA KAÇMAK İSTEMEM AMA FORMAT ATMAN GEREKİYOR GİBİ GÖRÜNÜYOR SEN İŞİ Bİ ANLA EĞER YENİDEN İŞLETİM SİSTEMİNİ KURARSAN AYNI HATALARI YAPMAMAYA ÇALIŞ
kurtarma konsolu dahil heryolu denedim olmadı format atıcam artık mecbur
çok teşekkür ederim ilgilendiğin için.

mcafee23 ayrılmıştır
15-05-2008, 19:00   |  #9  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 7
3,717 mesaj
hkkhkk
bilgisayarını komple elektirik bağlantısından kes
şimdi açma düğmesine bas açılırken f8 tuşuna bas çek basıp geri çek ta ki ekrana bir yazı gelecek ekranın en üst tarafında güvenli mod da çalıştır yazacak onu seç o windowsunu güvenli modda çalıştıracak
şimdi windowsun açılırken ekrana sana uyarı gelecek sen evet i seçeceksin daha sonra otomatik olarak sistem geri yükleme çalışacak sen 1 hafta önceki bir günü seç veya eski tarihten birini sonra ileri seç bu kadar sistemin düzelecektir. sorun oluşursa haber ver
sanırım xp kullanıyorsun xp kullanıp vista için yorum yapmayın senin güvenli kip açılınca çıkacağını söylediğin evet/hayır xp de var vista da yok.

mcafee23 ayrılmıştır
15-05-2008, 19:06   |  #10  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 7
3,717 mesaj
eko289
dün bilgisayarı kapatırken otamatik güncelleştirme yaptım kapanırken  bilgisayarınız güncellestiriliyor lütfen kapatmayın dedi bende kapatmadım şimdi tekrar açılırken
yapılandırma güncelleştiriliyor 3/3 %0 şeklinde bir yazı çıkıyor ve o %0 hiç ilerlemeden bilgisayar kapatılıyor deyip kendini yeniden başlatıyor
bekliyorum sürekli hep aynısı oluyor kapanıp açılıyor
bilgisayarı güvenli modda başlatmayı denedim yine aynısı oldu bilinen en iyi yapılandırma(gelişmiş) ile başlat dedim yine aynısı oldu
lütfen biri yardımcı olsun sorun  neden kaynaklanıyor olabilir nazıl düzeltebilirim

bilgisayarda service pack1 final sürüm yüklü.

sanırım vistaya güncelleme (bu sp1 yüklenirken olmuş gibi görünüyor)yaparken bilgisayar kapanmış ya da elektrik kesilmis şimdi vista dvd'si ile bilgisayarı başlat kurulum ekranında (şimdi yükle yazan ekran) burada bilgisayrınızı kurtarın sekmesine gir burada sistem geri yükleme seçeneği var onu seç geri yükleme noktaları halen görünüyorsa yırttın format atmaktan yoksa FORMAT gerekecek

Son Düzenleme: mcafee23 ayrılmıştır ~ 12 Ekim 2008 01:44
benersince
15-05-2008, 20:00   |  #11  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
2,283 mesaj
lord_lion
windosun korsana düşmüş ve windows oturum açmanı engelliyor.ev kullanıcısısın sanırım.windowsu yeniden kur ve legal ile windowsu orjinal yap.
bence yanlış düşünüyorsun orjinal vista kullanıyorum bendede oluyor bence arkadaşım güncellemenin bitmesini bekle daha sonra güncellemeleri kapat olsun bitsin

benersince
15-05-2008, 20:03   |  #12  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
2,283 mesaj

yada internet baglantını çıkar  güncellemeleri kapat

caqri
18-05-2008, 11:03   |  #13  
Taze Üye
1 mesaj

arkadaşlarıma katılıyorum format en iyisi

07BENER07
18-05-2008, 19:33   |  #14  
Yıllanmış Üye
1,699 mesaj

bilgisayarını tamir edebilirsen otomatik güncelleştirme yapmamanı tavsiye ederim en güzeli elle