arkadaşlar 2008 fifa manager oynarken pc kastı ve reset attıqımda tekrar açılmadı kullanıcı seçme yerine geldiğinde ekran kapanıyor ve resetleniyor...
Pc açılmıyor
bY_aLpattım yine olmadı%80 ihtimalle harddisk problemi olabilir. imkan varsa başka harddiks takıp deneyin. bad sector oluşmuş olabilir. bunun içinde low level format lazım bunu da harddiskin markasının ismini yazıp low level diye aratırsan programını bulabilirsin.
seagate 200 gbyte barracuda 7200.9 bunlar yazıor hdd üzerinde
onu nasıl yapacaz pc açılmıor güvenli kip açılıor ordanmı yapayım detaylı açıklarsanız daha iyi olur
http://www.seagate.com/ww/v/inde ... M100000f5ee0a0aRCRD burada altta accept ile indirebilirsin. fakat arkadasım programı daha once denemedim. ve ingilizce büyük ihtimalle. program konusunda yardımcı olamayabilirim. artık gerisi sana kalmış. programı indir dene dersende işyerindeyim ve program kurmaya yetkili değilim. anlarsın ya procedurler gereği :)
yok evdeyim şimdi ama pc açılmıor masaüstüne gelmior güvenli kipte olurmuki ?
baka bir bilgisayara ikinci harrdisk yani secondry takıp programı kur. daha sağlıklı olur.
ya öle bi imkanım yok güvenli kipde kuramazmıyım şuan laptopdan yazıom masaüstü yakınımda başka pcde yok :S nası yapacz
arkadaşım ya başka pc ye geçme şansım yok yada şöyle diyeyim herkezde laptop var bende laptoptan yazıom masaüstünde güvenli kipte kuramazmıyım
hocam sonucta bilgisayara format atacaksın. windows acıkken güzvenli kiptede olsan format atamazsınız. başka bilgisayar şart
tamam verdiğin bilgiler için tşkrlr
valla şaşırdım şimdi pc sorunsuz açıldı :S sabahtan beri başındayım şimdi açıldı
bill gates arabasına binmiş. soforu bi turlu çalıştıramamış arabayı.ugrasmıs yok. basmıs kontaga yok. en sonunda bill gates arabadan inelim sonra binelim belki duzelir demişş :))))
cok gulerim bu olaya