Arkadaşlar dün bilgisayarımı düzgün şekilde kapattım.Fakat bugün açmaya çalıştım tuşuna bastım pc açılmadı.Arka taraftaki power supply üzerindeki tuşu açınca anakarrtta yeşil ışık yanıyor.Ama tuşa basınca pc açılmıyor.Neden açılmıyo olabilir?
PC AÇILMIYOR.
lütfen birisi yardımcı olsun arkadaşlar
ramleri bi kontrol et. Çıkart başka slota felan tak. Daha sonra diğer donanımları aynı şekilde yap
Yaptım herşeyi kontrol ettim fakat açılmıyor.Power supply yada işlemciden kaynaklanabilir mi acaba?Tşkkürler
feyyaz ksk neresınden getır pc bana :) ben egekentte otuyorum :D yaparım ben :)=
Bi tanıdığa verdim şimdi onda pc haber alcam ondan..Yapamazsa düşünürüz
ekran kartını çıkart bi güzel temizle yeniden tak.
I_LoreNzo_Iekran kartını çıkart bi güzel temizle yeniden tak.Sistemi yeni aldım.Sadece power supply ve kasa eskiydi.Ekran kartından sorun yoktur diye düşünüyorum.Denedim zaten gene açılmadı.
bıosu sıfırlamayı denedin mi
psu yetersiz de olabilir.özellikleri de yazsan daha net konuşsak...
anakart üstünden açma tüşü kablolarını bulup kısa devre de yapabilirsin eğer buton un arızalı olduğunu düşünüyorsan ama biraz riskli :)
işlemci:e7300 core 2 duo
anakart:ASUS P5GC-MX/GBL LGA775 I945GC DDR2 PCIEX
ekran kartı:zotac 9400 gt
ram:1+1 667 mhz kingston
1)başka psu'yla denicem
2)tuştan çıkan tuşları kısa devre yaptım ama çalışmadı.
denedikten sonra size tekrar yazıcam
teşekkürler.
Sorun psudaymış arkadaşlar Teşekkürler
power supley.Ram Ankart dostum sorunların....Dediğine göre sistem yeniydi kasa power eskiydi beki hiç kontrol ettinmi benim sistemimi kaldırırım mı? diye pc nin özelliklerini ve power supley watını da söyle bakalım bi...
anakart bağlantılarını kontrol ettin mi?