onlıne olan bırı bana yardım edebilirmi lütfen...
pc açılmıyorr
pc açılırken windovs yazısı çıkıyor ama karanlık bir ekran çıkıyor ve oyle kalıyor.nedendir acaba
ne zaman karanlık ekran acılıyor basamak bsamak anlatırsan karanlık ekran cıkıyor derken windows adı geliyor bilgisar kendine restar atıyorsa bir mavi ekran hatası olabilir .son sistemde eger herhangi bir sürücü yüklemişsen kaldır.ama tabi farazi konuşuyoruz.sen tam olarak basamak basak anlat ne oldugunu
Dostum probleminin ne olduğu aşama aşama yazarak anlatırsan yardımcı oluruz ; veya bu olay arada sıradamı oluyor hepmi bunları detaylı olarak yaz..
tahminen windows activation yapmamış olabilirsin bende bir kere unutmuştum pc açılmamıştı bi ay sonra sonradan dank etti:D tek çözüm format:D
arkadaşlar sorunu formatla çözebildim ancak.kurduğum windovs xp yükledim ve eksik dosya yükleme ihtimali olabılıyormu.çok teşekkerler herkese
merhaba
bu tip durumlarda ..bilgisayar açılırken f8 tuşuna basılı tut.ve karşına gelecek seçeneklerden vga modunu etkinleştir de..ve bilgisayarın açılşına devam için enter la..bilgisayar açıldıktan sonra masaüstünde sağ tuş özellilere gir ve burdan ayarları seç..ekran çözünürlüğünü düşür 600*800 olabilir..sonra uygula ve tamam de..ve bilgisayarını yeniden başlat..açıldıktan sonra ekran ayarını düzeltirsin.genelde böyle bir hatanın nedeni ekran kartının yüksek çözünürlük desteklememesinden kaynaklanır.vga modu ile açma ekran ayarlarını düzelte bilmek için xp nin sana sunmuş olduğu bir hizmet biçimidir.