arkadaşlar casperdan şu pc yi alıcam lütfen önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler gözlerim burda izliyom :)
Casper NEO NEO-I750-4M45RW
• Intel® Core ™ i5 İşlemci <5-750
- İşlemci hızı 2.66 GHz. Intel®Turbo Boost Teknolojisi ile Maximum 3.20 GHz., 8MB Intel® Akıllı Bellek
• Orijinal Windows®7 Home Premium
• Intel® P55 Chipset Anakart
• 4 GB 1333 MHz DDR3 Bellek, 24GB'a kadar DDR3 belleği destekler
• 640 GB SATA Harddisk
• 19" Wide Casper LCD Monitör
• 2GB ATI HD4650 Ekran Kartı (1GB Ayrılmış Bellek)
• Kablosuz Ağ Bağlantısı 802.11b/g
• DVD±RW DUAL
• 20-in-1 Card Reader
• Casper Klavye, Optik Mous fiyat şu ben anlamadım kdv dahil diyor Peşin fiyat : 999 USD + KDV 1768 KDV Dahil
12 Taksit : 147 KDV Dahil
pc alıcam acil yardım.........
thanx da ayrıntılı gilgi verir seniz daha ii olur ve para olayı uygunm u?
Bana göre herzaman toplama pc daha iyidir. Toplama olarak aynı urunlere benzer urunlerı toplayıpta fiyat karşılaştırması yaparsanız daha iyi olur.
teşkler ama ben taksitle alıcam için mecburen bu şeil alıyorum :S sizce bu özelliklerle iyi mi? sizce kç çekirdekli bu?
bu masaüstümü yoksa laptopmu eğer masaüstü pc ise bence çok pahalı toplama pc yide taksitle alabilirisiniz..vee çok daha iyi bir fiyata bana soracak olursanız CASPER kazığı yemeyin..
yedik bile :D ilginize teşekürler :)
Hayırlı olsun ve geçmiş olsun diyelim.
Hepsini geçtim 4650 taşıyan bir sisteme o para verilir mi? Bir de ekran kartına 2GB bellek koymuşlar monitör 19'' şaka gibi! İşlemci İ5 olsa ne yazar geri kalan donanım o işlemciyi verimli kullanamaz. Tek teselliniz Win7 lisansı kesin o da 32 bittir.
Ne desek boş, hayırlı olsun...