Arkadaşlar benim sorunum ilk önce bilgisayarımın donmasıyla başladı internet sayfalarında gezerken bir anda bilgisayarım donuyordu mause işretçisi hareket etmeyince bende bilgisayarı direk kapatıp tekrar açıyordum, açıldıktan 10-15 dk son tekrar aynı sorun oluyordu ,netten baktım işletim sisteminden yada virüsten kaynaklana bilir denilince bende bilgisayara format atmaya karar verdim format attım işletim sistemini tekrar kurarken gene donmaya başladı , tekrar nette bu sorun hakkında bilgi topladım kasadaki tozlardan fandaki tozlardan olablir denilince bende kasayı açtım ve cpu'nun fanını söktüm temizledim cpu'yu yerinden çıkardım tekrar taktım fanı yerine taktım bios pilini çıkardım 10 sny bekleyip yerine taktım, sonra bilgisayarımı açtım tabi işletim sistemi olmadığı için ilk ekran geldi birsüre sonra gitti, gidiş o gidiş daha ekranı getiremedim :) cpu fanı çalışıyor ama anakarttan açılış sesi gelmiyor cdr çalışmıyo,,,
Lütfen yardımcı olun ne yapmam gerek benim hallede bilceğim birşeymni yoksa teknik servisin yolunumu gözüktü.
Ayrıca usanmadan okudunuz için tşkr :)