arkadaşlar selam laptopum lenovo ideapad 700 kahve döktüm üzerinde sonra hemen ters çevirdim temizledim bir problem yaşatmadı yanlız o günden sonra bazen açılırken biosa girmeye başladı genellikle uzun süre kullanmayınca açtığımda giriyor ama 1 saat 2 saat kapalı kalınca tekrar açınca girmiyor yani biraz geçince üzerinden diit diye ötüp giriyor ben de biosu kapatıp kullanmaya devam ediyorum sebebini bilmiyorum bu arada çay şekersizdi yapışma falan olmadı ama söktüm bir defa tuşlarıda yinede bazen giriyor pil bitik de olabilir ama tarih saat değişmiyor bitik olsa neden pride takılı değilken kapatıp açtığımda ötmeden açılıyor aklımda deli sorular prize takılı olsun olmasın bazen ötüyor bazen ötmüyor :D
pc bazen açılırken biosa giriyor
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 90
728 mesaj
biosa giren tuşun içerisinde bir temas bulunuyor ola bilir bazı tuşlar sökülmez kırarsınız yani çok naziktir elinille bile içerisindeki tabakaya baskı yaparak yamultsanız sürekli temas durumunda olabilir bunun yanında lattopun içininde temizlenmesi lazımdır bu temas devrede ilekkenlik yapar malum kahvede kuruyunca elektrik iletebilen maddeler ola bilir çalıştığını gösterip bir servise temizletin