ÖNCELİKLE ÖLEN İŞÇİ KARDEŞLERİMİZİ SAYGIYLA ANIYORUM
AVG ile virüs taraması sonucu birsey yok,6 gb ram, i5 çekirdek var harddisk in yarısından fazlası boş ama pc yavaş?
ÖNCELİKLE ÖLEN İŞÇİ KARDEŞLERİMİZİ SAYGIYLA ANIYORUM
AVG ile virüs taraması sonucu birsey yok,6 gb ram, i5 çekirdek var harddisk in yarısından fazlası boş ama pc yavaş?
Pc nin kasmasının sebebini tam olarak açıklarmısın ? Örneğin bir hata mı veriyor bir oyunda mı kasıyor ?
Kasmasının birsürü sebebi olabilir programsal donanımsal veya sıcaklık gibi. önce Hwmonitor ile sıcaklık değerlerine bak sonra Advanced system care ile sistem bakımını yap bakalım
Advanced system care hiçbir işe yaramaz çöp bir program. CCleaner kur ve tarat eğer bir hata verirse yazarsın.
Bir Bilgisayar neden kasar ??????????????
Her bilgisayar kasabilir ve kasar.
1. Neden : Arkaplanda büyük boyutlu otomatik güncellemeler gerçekleşiyordur. bu durumda İnternette kasar.
2. Neden : Geçici hafızada saklanan bilgiler diske yazılıyordur. bu durumda kapanışta veya masaüst işlemlerde duraklama görünebilir.
3. Neden : Sistem açolışında birlikte açılan uygulamaların toplam boyutu Ram boyutunu aşabilir. Bu durumda açılış yavaşlar veya açılıştan sonra işlemlerin rahat kullanılabilmesi için bir süre beklemek gerekebilir, çünkü uygulamalar Ram kavgası veriyorlardır.
3. neden için bir çözüm : Auslogigs Boostspeed. Deneme süresi dolana kadar (30 gün) neleri geçici olarak devre dışı bıraktığını öğren, çünkü her işlem için onay isteyecektir. sonra o işlemlri kendi el ile uygulamayı denersin. Kendin kurcalamyı sakıncalı veya çok teferruatlı bulursan, tam sürümü satın alırsın. Tahminen 100 tl + havale masrafları tutar.
Prim yapıyorsun kardeşim 1-2 gün idare eder sonra bilgisayarı kontrole alır ne zaman kurarsan bilgisayarın çöker ve formatlarsın (kullanmıyon dediğin programı 2 sene kullandım kardeşim.)
Advanced system care'den bahsettigine eminmisin ? Ben o firmanın ortağı filan değilim prim yapıyım sadece önerdim bendede var ve öyle bilgisayarı ele aldıgını görmedim çökerttiginide ve çokda yararlı. Ccleaner geçmişinde sistem dosyalarını silip bilgisayar göçertiyodu hatırlatırım sen karıştırdın bence programları
Advanced system care'den bahsettigine eminmisin ? Ben o firmanın ortağı filan değilim prim yapıyım sadece önerdim bendede var ve öyle bilgisayarı ele aldıgını görmedim çökerttiginide ve çokda yararlı. Ccleaner geçmişinde sistem dosyalarını silip bilgisayar göçertiyodu hatırlatırım sen karıştırdın bence programlarıSen karıştırıyorsun o çökertmeyi ccleaner değil ASC yapıyor baştan beri önermiyoruz. Kullanmayı bilen çok az olduğundan sistemde hatalara neden olmakta.