mrb arkadaşlar.... bilgisayarda bir çok program açınca pc saçmalamaya başlıyor... herhangi bir donma kasma vs.. olmuyor ama mesela bazen çalışan bi program kendi kendine kapanıyor, sağ tık çalışmıyor, herhangi bir internet sayfası açılmıyor, bilgisayarıma giremiyorum vs... açtığım programlar msn, irc serverlerı, deep freeze 6.3, nod32 ve chromeden explorer sayfası..... ram ve işlemcide herhangi bir yük olmadığı neden böle oluyor anlamadım... işlemci core2duo 6420 1 gb 667 mhz kingston ram, o/b ekran kartı.
pc bazen saçmalıyor
bend de oluyor sitem taraması yapın sistem temizliği yağın gereksiz çalışan programları kapatın hallolacaktır
gel bilgisayarları değişelim
bende 60 tane program açınca bile normal çalışıyor
başlangıç tertemiz... sorun açtığım programlardamı yoksa bilgisayardamı... bilgisayardaysa ne yapmam gerekir...
ccleaner'ı yükle gözle görülür hızlanma olur :D
ccleaner programı var artı deep freeze kullanıyorum... trojen spyvare, virüs vs gibi şeylerden böyle bi sorun olabilir mi...
ccleaner programı var artı deep freeze kullanıyorum... trojen spyvare, virüs vs gibi şeylerden böyle bi sorun olabilir mi...
internet kahve makineleri icin o program mecburi gibi bir seyde evde kullanilmaz
Ev kullanicisi Backup yapar dvd yazdirir sorun olursa onu yukler
Ayrica Deepfreze virus malware yemez diyede bir seyde yok sorununun sebebi belli
peki dostum bilgisayarı zararlı yazılımlardan temizleyecek kopmle bi yazılım varmı.. yoksa ayrı ayrı antivirüs ve spyware mi yüklemem gerek