arkadaşlar bilgisayarım kendi kendine kapanıyor bes dakka sonra kendi tekrar açılıyor ne oldu anlamadım.yardımcı olursanız sevinirim.
pc çıldırdı
Aynı Sorun Bende de Var internetde gezerken [oyun oynamıyorum] Bilgisayar Kendi Kendine reset atıyor..
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
İntel Pentium 4 CPU
3.00 GHz
Radeon X1300
512 RAM
İnternet Tarayıcı: Firefox/3.0.1 İE 7
aSi_Mavi83Aynı Sorun Bende de Var internetde gezerken [oyun oynamıyorum] Bilgisayar Kendi Kendine reset atıyor..aynı sorun bende de vardı. ısıdan kaynaklanıyormuş.kasaya 2 fan ekledim birde temizliğini yaptım düzeldi şimdi hiç bir problem yok.İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
İntel Pentium 4 CPU
3.00 GHz
Radeon X1300
512 RAMİnternet Tarayıcı: Firefox/3.0.1 İE
ısıdan olabilir,virüsten olabilir,güç kaynağının yetmezliğinden olabilir.
kaplan_xl katılıyorum ilk önceliği cpu fanı ve güç kaynağına ver
Sorunun anakarttada olabilir PSU'da da eğer dandik bir PSU kullanıyorsan PSU'nu değiştir derim. Ama deneme yapabiliyorsan arkadaşından ödünç kaliteli PSU alıp anakarta bağlarsan ve hala aynı hataları alırsan o zaman sorun Anakartta. Kapanıp açılmasından ben kasanın kendını komple kapatıp tekrar açtıgını anlıyorum. Eğer Reset durumu varsa yukarıdaki uyarıları da dikkate al.
tamamen ısıdan kaynaklı arkadaşlar bende kasaya fan ilave ederek hallettim bu işi.
öncelikle işlemcinin altında bulunan alüminyum soğutucuyu soğutmanız gerek yani chipsetin soğutucusu daha sonra ekran kartının soğutucusuna fan takviyesi yapın,ekran kartının kendi fanı olsa bile yetersiz kalıyor.aynı donanım bendede var
Sistem Özellikleri:
İntel Pentium 4 CPU
3.00 GHz
nvidia geforce mx4400 512
1 gb dd2 400 RAM
bu aşırı sıcak havalarda kasanın kapağını açık tutn sakın kapatmayın bios ayarlarındanda ısı ayarı bölümündende aşırı yüksek ısıda kendini kapat seçeneğini disabled yapın sorun çözülür ben bu şekilde çözdüm