selam arkadaslar. bir virüslü dosya pc mi cökertti acilmiyor. acma dügmesine basinca NTLDR diye birsey yaziyor altada ctrl+alt+delete ile yeniden baslatin yaziyor.yapiyorum ama gene ayni acilmiyor. lütfen bana yol gösterin. önemli dosyalarimi kurtarmam gerekir. tesekkürler
** PC CÖKTÜ**
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
388 mesaj
muratkocenselam arkadaslar. bir virüslü dosya pc mi cökertti acilmiyor. acma dügmesine basinca NTLDR diye birsey yaziyor altada ctrl+alt+delete ile yeniden baslatin yaziyor.yapiyorum ama gene ayni acilmiyor. lütfen bana yol gösterin. önemli dosyalarimi kurtarmam gerekir. tesekküWinXP cd ni takip pc ni yeniden baslat.. Kurulum baslayacak.
Eger daha önceden diskini bölümlere ayirdiysan yada ikinci bir hard disk bagli ise bos bir bölüme windows u yükleyip daha sonra C icindeki dosyalarini kopyala-yapistir seklinde dier bir hard diske yedekle yada bir cd-disket-usb vs. yedekledikten sonra C ye format atabilirsin..
Eger hard diskin bölümlere ayrilmadiysa yada baska bir sansin yoksa
*Hard disk isöküp bir arkadasinin pc sine ikinci bir disk olarak baglayip orada yedekle
böyle bir sansinda yoksa
* C üzerine windows u format atmadan yükle ve daha önceki dosyalarimi koru secenegi ile yüklemeye devam et.
Yıllanmış Üye
349 mesaj
dosyalarını kurtarmak için alternatif bir yol: hdd ni al bi arkadaşının pc ye yada varsa evdeki ikinci bi pc ye takabilirsin tabi önce bi tarat taktığın pc yede virüs bulaşmasın kolay gele...
Yeni Üye
23 mesaj
o zaman o bilgisayara elveda anakart gitmiş
Yıllanmış Üye
1,996 mesaj
bir dosyası silinmiş yada virüs o dosyayı silmiş
eger önemli verilerin varsa ghostla image al
sonra ghost 11 ile image ın içinden veri alabilirsin.
windows tekrar kur düzelir...
sorun dewam ederse yaz..
nod32 dünyanın en hızlı antivirüs prg. ını da kurmayı unutma