pc de tv

Banned
03-10-2009, 21:05   |  #1  
OP Banlandı
Teşekkür Sayısı: 0
160 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eyl 2009

Kablolu TV veya Uydu Servislerine Her Ay Para Vermenize Gerek Kalmıyacak ....
BİLGİSAYARDAN en az 5000 uydu kanalı izlemeyi herkes ister .

Bu program bütün dünyadan binlerce televizyon kanalına yasal olarak ulaşmanızı sağlamak için 7 yıl süren bir araştırma geliştirme süreci sonucunda hazırlanmış kullanımı kolay bir bilgisayar programıdır!

Spor, Çocuk Kanalları, Alışveriş, Müzik, Sinema, Radyo Kanalları, Belgeseller, +18 Kannallar  , Ve Daha Fazlası sizin olacak ...

BU PROGRAMLA LiG TV DAHİL BÜTÜN ŞİFRELİ OLAN KANALLARI İZLEYEBİLECEKSİNİZ . GEREKLİ OLAN ŞEY SADECE İNTERNET.

Bu Programın Avantajlarını Size Söyliyimmi ...
1)%100 yasal
2)Kullanımı COk Basit
3)Extra Donanıma veya Tv Kartına İhtiyacınız Yok
4)Dünyanın Her Tarafında Çalışır
5)Sadece Bİr Kereliğine Kurulum Ücreti Ödüyorsunuz Ve Ömür Boyu Sizin Oluyor ... Yani Aylık Sürekli Para Yatırmayacaksınız !

Peki Birazda DezAvantajlarını Size Söyliyelim ...
1)Bu Program binlerce kanalı içerdiğinden dolayı devamlı dizi seçme konusunda zorlanıyorsunuz .
2)Yabancı kanallardaki diziler sanki her bölümü film gibi bu yüzden her hafta bidahaki bölümünü izlemek istiyorsunuz böylece diziye bağımlı hale gelebiliyorsunuz

Program Windowsun bütün versiyonları İle çalışıyor ..

Bu Programla Dünya Genelinde 78 Ülkeden Kanal İzleyebileceksiniz .
Türkçe, İngilizce, Fransızca, Rusça, Almanca vs.... birsürü Dilde kanal izleyebileceksiniz

Özellikle İngilizce veya başka bir dil öğrenipde geliştirmek isteyenler bu programı mutlaka almalı çünkü ; Bu programla ben ingilizcemi baya bi geliştirdim . Gerçekten Bakın okullarda mesela bize Sory kelimesini direk Sory yani hiç uzatmadan falan direk kelimenin söylenmesi isteniyor . Ama ingilizce kanallarda dizi izleyerek ordaki vurgunun nasıl söylenip nasıl bir anlam kattığını anlayabiliyosunuz ve zevkle izliyorsunuz ..

Çanak antene, receiver'a veya herhangi bir kablolu tv veya uydu servisine ihtiyacınız yok! Tek ihtiyacınız internet bağlantısı olan bir bilgisayar.

Bazı Arkadaşlarımız Soruyor .. Bu Programda internet sitelerinde yayınlanana yüzlerce kanal gibimi yani görüntü nasıl diye . Arkadaşlar Programı İndirdiğiniz Zaman Normal Bildiğin Televisyonmuş Gibi Bilgisayarda Net Bir Şekilde İzleyebiliyorsunuz . Ayrıyetten Kasma, Donma, Kanal Hatası Gibi Problemlerle Karşılaşmıyacaksınız . Yani Bu Gibi Problemlerle Karşılaşmamak İçin İnternet Bağlantınızın 1 Mb Olması yeterlidir ..!!

Bu Makalemi Hazırlayıp Sizlere Sundum . Bu Programı Beğendiyseniz Programın Satıldığı İnternet Sitesini Ziyaret etmek İçin Tıklayın..!!

Programın Fiyatı Normalde 150 TL . Ama Kısa Bir Süreliğine Kampanya Olarak 80TL ye Satılıyor . Bu Programı Kacırmayın Derim .

Soracağınız Bütün Soruları Onlinedestek99@gmail.com Adresine Yollayın En kısa Sürede Sorularınıza Cevap Vereceğim ..!!