Merhaba Arkadaşlar yaz da geldi artik oyun oynayacagiz full...o yuzden yeni bir pc
Toplamak istiyorum sadece oyun icin topluyorum. Sıfır MasaüstüGarantisi olan oyun oynarken donmadan kasmadan oynayabileceğim bir pc almak istiyorum Herşey dahil bir pc alcam eski pcden hiç birşey takmıcam Toplama Pc istemiyorum onunla uğraşamam bir sorun olduğunda halledebilecek yetkili servisi olan tanınmış bir markadan almak istiyorum Ama Toplama Pc yaparsan hazır pcye göre iyi olur fln diyenlerde var kararsızım yani bununlada ilgili fikrinizi almak isterim. Ram:8Gb Ekran kartı:2Gb Tercihim ama 1Gb sağlam bir parça olursada Olabilir Harddisk: 1Tb İşlemci Hızı:3,5 Ghz civarı olursa iyi olur en az bi 3 Ghz olsun Garanti süresi 2-3 Yıl olursa iyi olur monitör Lcd tercihimdir ama aynı fiyata daha iyileri varsa fikrinizi almak isterim İşlemci sistemi: Windows 7,xp kullandım bir sorunla karşılaşmadım tercihimdir ama diğer özellikler uygunsa başka bir işlemcide olabilir Taksitle almayı düşünüyorum Oyun için alıyorum ama film izlenebilmesi,müzik dinlemeside önemlidir benmüzik hastası değilim ama müzikte dinlerim oyunlar içinde zaten sesşart tabi ki ses sistemi o kadar lüks olmasına gerek yok ideal birşey olur yani Bütçem max 3binTL Pcyi 15haziranda alacağım güne kadar yorumlarınızı bekliyorum.Alacağım pcyi tarif ettiğimi düşünüyorum anlayamadığınız daha ayrıntılı sormak istediğiniz özelliği sorabilirsiniz. Tavsiyelerinizi bekliyorum