İlk önce sistemimi söyleyeyim :
Intel Core 2 Duo E4600 @2.40 GHz 3 GB Ram ( DDR2 667 MHz ) Foxconn 45CMX(-K) ATI Radeon HD 2400 240 W PSU ( :D) Beyler ben bu sisteme 9800 GT ve 550W psu almayı düşünüyorum.Psu değişiminde bir sorun yok , ama 9800 GT' nin sistemime olup olamayacağını bilmiyorum.Bilen arkadaşlarımızın da söylemesini rica ediyorum. Bir sorum daha olcak ( :D ) İşlemciye overclock yapmayı düşünüyorum ama anakartın overclock'a karşı hassas olup olmadığını bilmiyorum.Bu sorulara da yanıt veren arkadaşlarıma da bol bol teşekkür ederim :D</
Pc'den anlayan arkadaşlarım ,yardım eder misiniz ?
O.c den korkuyorum ztn. bilgisayarcıya bile yaptıraiblirm korkumdan :D Öyle düşünüyorum
O.c den korkuyorum ztn. bilgisayarcıya bile yaptıraiblirm korkumdan :D Öyle düşünüeger oc yapacam diyorsan kendin yap. yapan uzaydan gelmedi. araştır bi kaç makale oku çünkü hiçbir bilgisayarcı kulanıcı kadar pc nin oc tepkisini ölçemez yaptırırsın bilgisayarcıya sonra bi oyunda bakarsın donma oldu ramler sorun cıkardı vs vs. sen pcu yu al oc nin temel kavramlarınıda ögren biz burda sana gerekli yardımı yaparız
eger oc yapacam diyorsan kendin yap. yapan uzaydan gelmedi. araştır bi kaç makale oku çünkü hiçbir bilgisayarcı kulanıcı kadar pc nin oc tepkisini ölçemez yaptırırsın bilgisayarcıya sonra bi oyunda bakarsın donma oldu ramler sorun cıkardı vs vs. sen pcu yu al oc nin temel kavramlarınıda ögren biz burda sana gerekli yardımı yaparıdogru diyorsun , bi sorun çıkarsa basvurablirim.BU ARADA BENİM ANAKART DDR2 ekran kartı ddr3 , bir şey çıkmaz mı ? <
5750 ile 5770 benim kasaya sığmaz zaten :D :D
HD 5750 sığar merak etmeyin
PowerColor PCS alın -> 268 TL
http://www.vatanbilgisayar.com/p ... ils.aspx?I_ID=42350
9800 gt den iyi bi kart gibi görünüyor , bu kartla gta 4 , mass effect 2 , dirt 2 gibi oyunları maxed out oynama imkanım var mı ? 9800 ' de olabileceği gibi , belki fazlasıdır
overclock yapmanı tavsiye etmem anakartının dc olabilir + işlemciyi yakabilme ihtimalin yüksek...
Bütçe ekran kartı + psu=225 ise ozman 5750'ye bakmak gereksiz
Sapphire HD5670 512 MB 128Bit GDDR5 HDMI+DP 16X 180 TL
High Power 400W Güç Kaynağı 80 TL
260 ediyor ama daha aşağı işe yaramaz
Sadece ekran kartına 225 ayırdı isen bencede 5750 almalısın 9800'den üstün yeni nesil bir kart
Ekran Kartına 290 :D Psu belli zaten 500 W 120 tl
Bende 9800 Gt Aldım Kart Sağlam Güzel Ama Power up Supply'ni Kesinlikle 550 Watt'lık Al Bana 300 Watt Yeter Dediler Yetmedi Değiştircem Pus'u Eğer Düşük Pus Alırsan Çok Sorun Yaşarsın.