Arkadaşlar bluetooth çalışıyor çoğu bilgisayarda. Bu bilgisayara başka başka telefonlardan dosya alabiliyorum ama dosya gönderemiyorum telefona.
Telefonum Sony Ericsson K750i
Yardımlarınızı acil bekliyorum çünkü 30-45 dk sonra arkadaşımın dans kursuna gidebilirim. Halletmem gerekiyor.
PC'den telefona resim atamıyorum(Sorun Çözüldü)
Tşk. ama aynı hatayı veriyor.
"Alıcı Bluetooth bilgisayarı veya aygıtı yanıt vermediğinden dosya aktarımı yapılamadı.
Dosyayı başka bir Windows XP bilgisayarına gönderiyorsanız, bilgisayarın Bluetooth Dosya Aktarım Sihirbazı'nı çalıştırdığından emin olun. Dosyayı bir Bluetooth aygıtına gönderiyorsanız, OBEX Dosya İtme Profili'nin yüklü olduğundan emin olun."
benim başımada geldi bir zamanlar tr yama kullanmıştım ondan olnuş yamasız kurunca düzeldi sende tr yama falan varsa kaldır birde öyle dene ömer
dosya gönder dediğinde telefonun ismi pencerede görünmesi lazım... telefonun isminin üstüne tıkladığında göndermek istediğin dosyanın hangi klasörde olduğunu soran bi pencere geliyor... Bence tekrar tekrar dene bazen tutukluk yapabiliyor... Farklı bir usb ye de takmayı deneyebilirsin