slm arkadaşlar
ben pc den telefon aramak istiyorum bunu nasıl yapağımı bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Bi de bu xp de program filesin içinde windows nt die bi klasör var onun içinde de dialer.exe var(numara çeviricisi)
ordan arayabilirmiyiz?
Eğer arayabilrsek nasıl ararız denedim olmadı.
Yardımcı olursanız sevinirim.
Şimdiden TŞK.
pc den telefonu arama
Bunun için fax modeme ihtiyacın var. Modem ile ses kartı arasında da bir ses iletim kablosuna. Ondan sonra dialer programları ındırmelısın ve kurup kullanmalısın.
peki bu dediğin sistemi kurduktan sonra netten teli aradığımda ücret benim int faturamamı yansıyacak?
bide netten teli arama işlemi pahalı mıdır?
Fax modem aracılığıyla konuşmak ile normal sabit telefonla konuşmak arasında ücret bakımından hiçbir fark yok.
Ayrıca Borga-x'ın söylediğine alternatif olarak Skype'tan Skype-Out kredisi alarak çok daha düşük maliyetlerle Fax-modemsiz arama yapabilirsiniz.
Galiba arkadaş Internet üzerinden VOİP destekli bir tel.ile arama yapmak istiyor. Onun ıcın özel Voip tel. var onlardan alıcan veya Skype üye olucan ve tuncabın dedıgı gıbı takılıcan.
Benim sana bahsettıgım normal telefonları bilgisayar üzerinden normal hatlardan aramak ıcın..