pc donuyor ve download sorunu yasıyorum

bolkan
28-06-2008, 21:54   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
16 mesaj

Slm ark bilgisayarımda belli belirsiz donma sorunu ve download sorunu yaşıyorum.
  Download sorunu: Örneğin birşey indiriyorum yüzde doksanlara kadar indiriyor tam sonlarda takılıyor indirmiyor. Free download managerla indiriyim diyorum o da parçalara ayırarak indiriyorya son parçaları indiriyor ilk parça inmiyor.Ama bu dediğim olaylar her downloadda olmuyor bazılarında oluyor yani bazısını indirebiliyorum bazısı inmiyor anlamadım niyee

Donma sorunu: Bazı programları yüklerken ve bazı download yaparken donma oluyor resetlemem gerekiyor.Örnegin live messengeri yükleyeceğim programı indirdim setapını çalıştırıyorum işte pcdeki eski mesenger programlarını arıyor sonra tam yükleyecek çat donuyor haydaaa gelde fitil olma ama her şeyde olmuyor

Şimdi gelde çık işin içinden Format attım çözülmedi virüs desem oda nafile virüs programlarına tarattım yani kafayı sıyırcam ltf YARDIMMM

Son Düzenleme: Serkan Karadaş ~ 28 Haziran 2008 22:06
alper35
28-06-2008, 21:57   |  #2  
Taze Üye
6 mesaj

sen uğraşma yeni pc al :)

DaRWeLL
28-06-2008, 22:06   |  #3  
Yıllanmış Üye
1,851 mesaj
alper35
sen uğraşma yeni pc al :)
DeliÜzgün

daha çözüme yönelik cevaplar verilirse daha iyi olur.hiç anlamıyorsanda burnunu sokma..

neyse soruya gelince..format atınca çözülmedi demişin.virüs olmadığınada eminsen bence yetkili servise götür.sanırım bu bozujkluk donanımsal.bilgisayarın ısısını 1-2 gün kontrol et..zaten ısınma problemiyse çözülür büyük ihtimal..başka yapabileceğin bişey yok..teknik servis en iyisi galiba...

Banned
28-06-2008, 22:07   |  #4  
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 2
5,024 mesaj

bencede yeni pc al yaptırmaya kalksan zaten yeninin parası çıkar merak etme

panda34
28-06-2008, 22:27   |  #5  
Yıllanmış Üye
2,344 mesaj

Eğer konu eski donanımsa ,
Pentium 3  1ghz işlemci 256mb ram Win XP makina ile hiç sorunsuz
1 günde 5gb dosya indiriyodum Rapidshare'den ...
MSN'de çalışıyodu , ama msn seslerini kapattım hep
yoksa msn'de biri online oldumu bilgisayar kasıyodu .
DVD bile yazdım kaç kere sorunsuz . 3X hızda yazabiliyordu ancak ama yeter .

Sorun muhtemelen ısıdandır , bilgisayarını açın bakın içine tozlu olabilir .
Ben ayda bir temizliyorum şuanki AMD 5600+'lı bilgisayarımı ...

djpires
28-06-2008, 23:06   |  #6  
Yıllanmış Üye
174 mesaj

muhtemelen ısınma problemidir  hemen teknik servise götürme speedfan diye bir program var onu yükle orda hard diskin ısısına varanakadar her şeyin ısısını gösteri programı yükle ısıları buraya yaz normal mi bakalım tabi bunları yapmadan önce kasanın içi tozluysa kasanın içini bi temizle