bende pc varb avast ve deep freeze msn 8 var pc 10 dk da bir kilitlenior avastan önce ole yapmıyordum avast ve msn yi silecem avast yerine kespersky msn 8 yerinde 7.5 eklicem nasıl?
pc donuyor
İlk Maestro
Teşekkür Sayısı: 2
11,767 mesaj
MSN'i silme ama kaspersky yuklersen zaten sorunun çözülür.Avast kadar beş para etmez kevgır bır AV.yok.
Yıllanmış Üye
1,453 mesaj
deep freeze varsa hiç birşey yapamazsın
OP Yıllanmış Üye
807 mesaj
abi avastı silecem Kaspersky yukleyecem inndir.com da var ama 5 6tane hangisi url sini yolia bilirmisiniz
Yıllanmış Üye
1,453 mesaj
Şu aşamada herhangi bir program kaldırsan veya tekrar kursan bile deep freeze sistemde olduğundan dolayı hiç bir değişiklik etkili olmayacaktır. ilk olarak sistemden deepfreeze'i kaldırmayı denermisin
İlk Maestro
11,767 mesaj
sternŞu aşamada herhangi bir program kaldırsan veya tekrar kursan bile deep freeze sistemde olduğundan dolayı hiç bir değişiklik etkili olmayacaktır. ilk olarak sistemden deepfreeze'i kaldırmayıEvet DeepFreeze'i kaldırdıktan sonra Kaspersky 6 kurabılırsın.Tabı avastı da önce silmen gerekir.
Sıralama Deepfreze-Avast şeklinde..
OP Yıllanmış Üye
807 mesaj
tamam biliyorum sadece deep freeze yi çevrim dışı yapacam pc açıp kapatacam ctrl+alt+shift+f6 biliyom o işlemi sonra avast ı sicem deep reeze yi silme gibi bi şeyim yok deep freeze işime yarıyorsadece bana kespersk nin url sini verirseniz sevinirm