arkadaslar bana erkenden cvp yazarsanız cok sevınırım benım sorunum netten fılm ızlerken fılmı tam ekran yaptgm zaman pc takılıyo ve kapatıp acmak zorunda kalıyorum ve ayrıca oyunda yukleyemıyorum zaten ozelıklerı de fazla yok ozellıklerını sayıyım sıze ıltel core 2duo vısta ıdı xp yaptım 75gb hd 512 mb ram ekran kartını bılmıyorum bana acıl yardım edersenız sevınırım
pc fılm ızlerken donuyo ve oyunda yukleyemıyorum
- 1
- 2
virüs olabilir. Bence Kaspersky ile tarat.
grafik kartı sürücüleri ile ilgili bi soorum olabilir bide xp de core2duo nun performansı düşüyodur sen gene paşa paşa vistaya dön :) amcamlar vista yüklü boşuna satmıyolar donanımlarda ona göre hiç eski yazılım yeni donanımı tanırmı :) yeni yazılım lazım :)
vısta ya don demesı tabı kolayda vısta ya da oyun yuklemek neredeyse ımkansız
ya yuklenmıyo yada yukleyıncede oyun takıla takıla oynanabılıyo bunun nedenı ne pekı
valla bende sorun yok core2duo T7700 işlemci (2,4 ghz) 2 gb ram 256mb geforce 8600m 250 gb hdd war. mesele ben bu sisitemce cs1.5 le nfsu2 oynuyorum hiç kasmıyo :) red alert3 çıksın onu oynıcam :) bide gta4. senin ram kaç mb onu yazmamışsın...
benım ram 512 mb oldukca dusuk ekran kartımı bılmıyorum ogrenemedım bı turlu ve pıyasadakı en dusuk oyunu bıle kasıyo ne yapmam lazım
ekran kartını başlat-çalıştır- dxdiag yaz daha sonra yukardan ekran yazan yere gel oradan öğrenebilirsin!
128 mb ekran kartım 338 mb ram varmıs
hacapit_53128 mb ekran kartım 338 mb ram varmı%100 ram takviyesi yapıp vistaya dönmen gerekiyor. minumum 1 gb ram gerekli sana
1 gb ram nekadar bılgınız varmı bıde ekran kartınıda degıstrmem lazımmı
ya arkadaslar 1 gb ram ne kadar bılenınız varmı yazarmısınız bde ekran kartımıda degstrmem lazımmı
cok saol emre yardımcı oldgn ıcın de ekran kartınıda degstrmem lazımmı
hacapit_53cok saol emre yardımcı oldgn ıcın de ekran kartınıda degstrmem lazımmıönemli değil ama laptoplarda ekran katrı değişmiyor ne yazıkki :( olsa bende çoktan değiştirirdim kardeşimin laptopunun ekran kartını ati200 serisi war 128 mb paylaşımlı ama ben onda hala nasıl nfs carbon oynadım hala anlamıyorum :)
benımkıde paylasımlı carbonu benımkıde sorunsuz calıstırıyo
o stedekı fyatla gercek dukkanlardakı fyatlar tutmuyokı ama
valla en fazla 2- 3 lira oynuyo ya aşağı oluyo yada yukarı valla ben çoğu şeyi gold tan aldım orada biraz daha düşüktü fiyatlar notebook u almadan önce 5 yer dolaştım hepsinde 2.200 liratdı ben 2.020 ye aldım :) dolar o zman yükselmişti bide :D ben çoğu şeyi gold tan alıyorum vatan açsaşar oraya da dadancam ama bi açmadılar :)
ben bı pc satış elemanına sordum ekran kartını laptopalarında degısıyo dedı acılen hepsını dgstrmem lazım cok agır ıslıyo pc m
http://www.hardwaremania.com/for ... -station-87788.html fiyatı 350€ civarında
böyle bi ürün var ayrıca laptopların toplandığınıda biliyorum ancak anakart ile sınırlı yeni kartlar desktop kartları gibi ama eskiler pek esnek deil.
http://www.donanimhaber.com/arkadas.asp?haberno=3080
yeni notboklarda uygunsulot bulunuyor derken bunu kast etmiştim
http://sewelldirect.com/vtbookpcmciacard.asp PCMCIA
usb
- 1
- 2