arkadaslar ben kendı bılgısayarıma format atmak ıstıyorum cd sız ama nası sımdıden tsk bılgısayarım win7 bende xp atcam ama nası
pc format win7
1.si usbden atabilirsin
2.si bu biraz daha karışık d diskine gerekli dosyaları klasör yabıb bioslardan o diskten başlamasını sağlarsan format olayı başlar ama diskte sadece win 7 dosyaları olmalı kolay gelsin
işletim sistemini 3 gb lık bir usbye atarsın ve usb girişine takarsın bioslardan usbyi gösterirsin pcye ve ordan açılır boot bölümünden usbyi göstermen gerek bios boot bunlar sana yabancı geliyorsa bence anlayan birine yabtırman gerek bioslarda en ufak bi hata geri dönülmez sonuçlara yol açabilir (usbyi takınca delete tuşuna basınca bios menüsü açılacaktır üstte boot bölümüne gelirsin usb yi en üste çekersin f10 basınca kaydet ve çık dediğin an yeniden başlatır sistemi önyükleme yabmak için bir tuşa basın der enter dediğin an devam eder başlar format
ya aslında ben oyun oynarken bılgısayar oyunu kasıyo warrock dıye bı oyun ben bu yuzden format atmak ıstıyom :D
ben xp ye cd sız nası format atcam pekı bılıyonmu
aynı yöntemle atarsın dediklerimle elimde xp yokmu diyon warezturkey buraya gir 2009 xp var ben sanal makinaya kurdum süper program www.warezturkey.net burdan bulursun istediğin programı lisans sahide olmak istiyorsan site yönetimi yardımcı olacaktır
hersey ıcın sana tsk edıyorum sımdı ındırıyorum denıycem tekrar tsk