abi zaten pc virüslüydu ama deep freezem vardı şimdi deep freezeyi kapatım mp3 yukledim 2 tane sonra deep freezei aktifleştirecektim olmadı bi resetlim dedim pc açılmadı windowz xp yazıyor ondan sonra hoşgeldiniz yazısı çıkmıyor windows xp yazıyor sonra yeniden başa dönüyor bunu hep tekrerlıyor lütfen yardımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm[V]
*** pc gitti acill yardım lütfen**
format çekmelimiyim zaten deli olmak üzereyim başka yolu varmı lütfen acil yardım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa offffff
bilgisayarı en son iyi yapılandırmada başlat.belki olur
öncelikle xp cd si ile format atma işlemi sırasında eski sistemi onar seçeneğini dene olmassa format şart gibi
fakat benimde başıma bi kaç kere geldi aynı sorun onarma işlemi ile çözdüm
bence format cek ve yeniden windows kur,
bide deepdreez kullanma,
cunki onda benziyen programlar hep sorun cikariyor eger once disable sonra'da enable yaparsan.
tavsiyem guzel sifir ayar daha sonra varsa Norton ghost ile bir Image yap diyer partition a.
umarim yardimim dukunur.
pcmen
kudoabi zaten pc virüslüydu ama deep freezem vardı şimdi deep freezeyi kapatım mp3 yukledim 2 tane sonra deep freezei aktifleştirecektim olmadı bi resetlim dedim pc açılmadı windowz xp yazıyor ondan sonra hoşgeldiniz yazısı çıkmıyor windows xp yazıyor sonra yeniden başa dönüyor bunu hep tekrerlıyor lütfen yardımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm[V]
bu tip bir sorunu bende Xp home de kullanıyorum eğer senin işletim sisteminde home ise belkide XP homlerin ortak problemleri olablir ama proya dondum şimdi şeytan kulağına kurşun bir problemim yok
bakın buda bende oldu sana önyükleme kesimi virüsü gelmiş format atman şart
kudoabi zaten pc virüslüydu ama deep freezem vardı şimdi deep freezeyi kapatım mp3 yukledim 2 tane sonra deep freezei aktifleştirecektim olmadı bi resetlim dedim pc açılmadı windowz xp yazıyor ondan sonra hoşgeldiniz yazısı çıkmıyor windows xp yazıyor sonra yeniden başa dönüyor bunu hep tekrerlıyor lütfen yardımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm[V]