Arkadaşlar bu sistem Gta4 ü Çalıştırırmı?
İşlemci:AMD Athlon(TM) II X4 640Processor 3.00Ghz
Ram:2gb (tek slot) 1333Mhz
Ekran Kartı:Nvida Geforce Gt9500 2gb
? Çalıştırırsa Hangi ayarlarda Oynarım ? http://www.systemrequirementslab.com/cyri/analysis.aspx
Bu siteye tarattım herşey yeşil yandı. Ama yinede size sormadan edemedim ?
Pc Gta4 ü Çalıştırırmı?
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
990 mesaj
kanka gta4 ü en iyi bilgisayar olsa anca açarsın yüksek ayarda.. senin bilgisayar güzel orta ayarda oynarsın ama ram az bence.. ona sen bi 2gb daha tak 4 olsun anca keser..
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
886 mesaj
kanka gta4 ü en iyi bilgisayar olsa anca açarsın yüksek ayarda.. senin bilgisayar güzel orta ayarda oynarsın ama ram az bence.. ona sen bi 2gb daha tak 4 olsun anca keser..arkadaşım ya oyunların oynanışını bağlatınız ram belleğe helal olsun size valla o kadar biliginiz var oyun icin en başta ekran kartı sora işlemci sora ram bellek şu anda piyasadaki bütün oyunlara 2 gb fazlası ile yeter ya ben 1gb ram zotac gts 250 1gb q8300 4 cekirdek ile yeni monitörümde full hd 1920x 1080 de oyunları high ayarlarda oynuyorum arkadaşlara yardımcı olun anlamıyosanız olmayın ilk önce ekran kartı değişcek gta 4 icin yoksa 100 gb ram olsa yine oynamaz
Yıllanmış Üye
2,316 mesaj
Tatmin edici grafik ayarlarında oynayabilirsiniz, iyi oyunlar =)
Taze Üye
6 mesaj
bilgisayardan bişey anlamıyorsanız arkadasa yardımcı olmaya çalışmayın ne orta ayarda oynaması.bence rahat rahat oynarsın işlemcinde gayet iyi
kanka gta4 ü en iyi bilgisayar olsa anca açarsın yüksek ayarda.. senin bilgisayar güzel orta ayarda oynarsın ama ram az bence.. ona sen bi 2gb daha tak 4 olsun anca keser..ne yaptın birader, 2gb ram yeter, ekran kartının gpu ve bellek hızları yüksek olursa 512mb lık ddr5 bir ekran kartıyla bile harikalar yaratılabilir...