Pc hafıza kartını görmüyor

tolunaYs
21-08-2010, 17:36   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj

ArkadaşLar Telefonumu usb iLe pc' ye bağlamıştım şarj oLsun diye sonra teLefon yere düştü ve usb kablosu çıktı. Sonra tekrar taktım ama bu seferde şarj oLuyo fakat ^HAFIZA KARTINI GÖRMÜYO^^denedim denedim oLmadı. Hafıza Kartını formatladım yine olmadı Şaşkın sorun ne çözümü var mı? teşekkürlerMasum telefona başka hafıza kartı takıp denedim yine oLmadı Şaşkın

ByB4lTaZ4R
21-08-2010, 18:28   |  #2  
Yeni Üye
31 mesaj

bemdede olmuştu bu olay bnde yere koymuştum üstüne basınca öle oldu.şarj oluyor ama hafıza kartı gözükmüyordu. bende usbyi telefona tak pc nede tak.telefona takılı tarafı yukarı aşağıya sağa sola dene .bi şekilde çalışacaktır.kanblo ucunun telefona tam girdiğinden emin ol.

tolunaYs
21-08-2010, 18:53   |  #3  
OP Taze Üye
3 mesaj

ben usb' yi takınca teLefona uyarı geliyo 'YIĞIN BELLEK' olarak kullan diyorum. Hiçbirşey olmuyor. Eskiden yığın bellek olarak kullan deyince Hafıza Kartı Dosyası Açılıyodu. Denedim sağa sola Filan oLmadı. başka çözüm yoLu var mı ? :S

tolunaYs
21-08-2010, 19:42   |  #4  
OP Taze Üye
3 mesaj

arkadaşım iLgin için TeşekkürLer. 3 TL ye yeni usb kablosu aldım sorun kalmadı :))Konu Kapanmıştır.

ayhanaz
21-05-2011, 01:59   |  #5  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 1
6 mesaj

Arkadaşlar bende bu problemi yaşadım PC Kartı okumuyor şimdi size bir çözüm önereceğim ki ben en sonundaböyle çözdüm ÇÖZÜM BUDUR .
ŞU ADRESTEN http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/ ... wareitem=ob-47670-1&=
exe dosyasını indirin kurduktan sonra sistem hemen kartı tanımasına rağmen sizden büyük ihtimal eksik bir DILL. Dosyası isteyecek oda bu linkten tedarik edilir
http://www.dlldump.com/download- ... dll/-/download.html onuda c/Windows/tifmicon dosyasına atın bilgisayarı baştan başlatın bu kadarYAAAAAA....