Öncelikle Mesajı yazan arkadaşımız yalan veya doğru,bir paylaşımda bulunmuş ise saygı duymamız gerekir düzeltme zaten arkasından gelecektir sorun o değil.Asıl mesele buradaki insanların kaçı bu başlığı okumadan önce bu oyunun 4 üncü serisinin çıkacağından haberdardı? İnanıyorum ki pekçoğu değildi.Hal böyleyken alt alta aynı sözleri sarfetmenin anlamı nedir? ''ALDANMAYIN 2 ARALIKTA CIKACAK PİYASADAKİLER SAHTE'' nedir bu şimdi? Bu mesajın aynısından başlık altında kaç tane var? Bırakın arkadaşlar böyle ufak ayrıntıları daha yapıcı işler için yorun o güzel parmaklarınızı Burada iğneleyici sözler sarfetmek ve insanların kalbini kırmak değil amacım ama kırılan varsa da haketmiştir diye düşünüyorum.Yarası olan gocunurmuş ne de olsa. Bir sözüm de o ''bluepower'' nickli arkadaşın dediği ''korsan alacaklara acıyorum'' sözü için olacak...Yanlıştı!Neden acıyorsun ? O halde ben de sana acıyorum arkadasım babandan aldığın iki lirayı da gidip orjinal oyuna yatırdıgın için.Konuşmadan önce düşünmeyi bilmedigimiz ve lap diye agzımızdan cıkanı söyleyen bir Toplum oldugumuz içindir ki her zaman yanlış yapıyor,yanılıyoruz.oyun çıkacaksa oyun hakkında konusulur,fikir yürütülür vs. Başlık ''GTA4'' ancak yorumlar olayın ticari boyutuyla ilgili! O kadar çok ''korsana hayır '' demek istiyorsanız buyrun numarayı arayın korsan satan yerleri ihbar edin.Tel: 0212 2275499/ 2273729 http://www.ampec.net/ bu siteden yetkili şahıslar ile irtibat kurabilirsiniz ayrıca https://www.chip.com.tr/forum/Kor ... e-kadar_t60435.html sitemizde bulunan bir başka başlığı inceleyebilirsiniz.Korsanlık suç tamam ama orjinal cd alabilen kaç gamer var ?
Başlığın Asıl Amacı ;
__GTA 4'ün Sistem Gereksinimleri__
*Minimum sistem özellikleri:
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce 7900 / ATI Radeon X1900 veya daha iyi bir ekran kartı
Ekran Kartı mb'ı: 256 MB
Doldurduğu Alan: 16 GB
İşletim Sistemi: Windows XP -Vista
İşlemci: Intel Core 2 Duo 1.8 GHz / AMD Athlon X2 64 2.4 GHz
Ram: 1.5 GB RAM
*Normal sistem özellikleri:
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce 8600 / ATI Radeon HD 3870
Ekran Kartı mb'ıı: 512 MB
Dolduracağı Alan: 18 GB
İşletim Sistemi: Windows XP -Vista
İşlemci: Intel Core 2 Quad 2.4 GHz / AMD Phenom X3 2.1 GHz
Ram: 2 GB RAM