PC için her konuda en iyi Virüs Programı hangisi
bir bilgisayar düzmeyi düşünüyorum yaz ayına doğru, sizce bilgisayarım için en virüs programı hangisi olur
sıklıkla oyun ve programlarla uğraşacağım.
PC için her konuda en iyi Virüs Programı hangisi
AVG İnternet Secuity 9 Herkes bir şey söylemiş ama AVG 9 serisine bir şans vermeni öneririm.Bilgisayarda tarama dahil kasman 0.Hem AVG 9 Free (ücretsiz) sürümüde mevcut.
hmm iyi. bana göre bi eset bi kaspersky ikisinin arasında kalıyorum şimdi eset tam iyi tarayamıyor ama kaspersky çok iyi tarıyor ama kasıyor eset fazla kasmıyor :D
KIS 2010 yada NIS 2010 ikisinden birini tercih et ama ben NIS 2010 aldım çok iyi kullanıyorum
bence en iyisi eset nod32 antivürüs başkasını tanımam yıllardır kullanıyorum çok iyi çalışıyor pc de hiç bir problem , virüs yokkkk.....
bence en iyisi eset nod32 antivürüs başkasını tanımam yıllardır kullanıyorum çok iyi çalışıyor pc de hiç bir problem , virüs yokkkk.....Sen öyle san...Okul bilgisayarında nod32 var.Ve okul bilgisayarında 2 tane reklam yazılımı ve 1 tane backdoor IV var.Bence antivirus kurma deepfreeze kur.
Ama illaki kurcam dersen avg9 yanına kis2010 kur.
Sakın ama sakın iki antivirüs kurmayın. Çakışır, birini tarama amaçlı kurabilirsiniz elbette.Kis'in açılımını bilmiyonuz herhalde.
Kis2010=Kaspersky Internet Secrutiy 2010
avg9=Avg antivirus 9
Internet securutiy ile Antivirus birbirine çakışmaz.
Antivirusle Antivirus, Internet securutiyle Internet securutiy çakışır.
1. Tavsiyem Bitdefender Internet Security 2010
2.Tavsiyem Kaspersky Internet Security 2010 ( sistemin iyiyse )
Bitdefender özellikle sistemi kasmadan koruması ve virüs kaçırmaması gibi nedenlerle tavsiye ederim. Ayrıca Heuristic tanıması ( HIVE ) çok başarılı.
Benim tavsiyem Bitdefender Internet Security 2010 sistemin için en iyi korumayı sağlayacaktır, ayrıca kasma problemi de yok ve ayrıntılı ayarlara sahip kullanışlı ve dosya kasası, laptop modu gibi harika özelliklere sahip.
arkadaşlar kis ve nis ile ilgili öneriler gelmiş ama bir şeyi atlıyorsunuz galiba, lisanslı antivirüs yada internet security olacaksa tavsiyem kis2010'dan yana olacaktır ama yok ben lisansız farklı yöntemler kullanacam diyorsanz hiç boşuna bunları kurup ne sisteminizi kasın ne de virüssüz bilgisayara virüs yerleştirin derim.
Avria Free 10 ;) tek başına normal bir kullanıcı için fazlasıyla yeterli bence.
Bitdefender IS2010 öneriyorum, pc için her bakımdan en doğru antivirüs ve internet koruması bana göre Bitdefender Internet Security. Sistemi yavaşlatmadan koruyan yazılımların başında geliyor Bitdefender IS 2010
Dosya kasası, oyun modu, laptop modu ve evde ağ kurmak için gereken Ev Ağı modülü gerçekten süperr.
En kralı windows Defender! Harika yaa gerisi yalan :D:D