Arkadaşlar Acil Yarıdmınıza İHtiyacım war Öncelikle sorunumdan bahsediyim
1.ci Sorun Filimlerde Gölgelenmeler Oluyor ve Akışkan Değilmiş Gibi Geliyor Özellikle Dvx dvd rip Filimler(Codec Oynatcı denendi)
2.Oyunlarda İşlemci Kullanımı %60 %80 oluyor pes 2010 gibi oyunlarda Firefoxta Farmville oynuyorum facede oda %50 işlemi kullanıyor :(
3.Bazen Mavi Ekran Hatası GEliyor oyunda ve Res atıyor çok nadir oluyor 4-5 günde 1 :)
Şimdi bu Sorunları Çözmek İçin Yaptıklarımlırma Geleyim ekran kartı psu ram değitirdim devam etti format attım gene devam ediyor sorun işlemcinin 2 pini yamulmustu ama düzelttirdim pciye kopmadan termal macun sürerek taktım yerine ondan kaynaklana bilirimi yada Zotac Biostar uyumsuzlugu warmıs dogrumu ama öyle olsa onboardda aynı sorunlar devam etmez heralde ekranda bişey wardır diye başka ekranda denedim yine sorunlar devam etti kafayı yiceğim valla 2 aydır bu sorunla ugrasıyorum bu sorunu gidermek için hangi parçayı değiştirmem gerek paraya kıyıp değiştircem artık ugrasmakdan bıktım oyunlarda sadece pes 2010 da full detayda gölgelenme ve az kasma oluyor o herekzde oluyormus galiaba:D
Sistemimi Gelince
Zotac 260 gtx 896 mb 448 bit (Zotac 9600 gt 512 mb 256 bit ekran kartı vardı değiştirdim sorun geçerdiye geçmedi:)
Bıostar a780g anakart
2x corsair 2048 ram 800 mhz ddr2
500 gb calvin black wd hdd
amd 7750 black edition am2
Pusuda ocz fata1ty 550 w modüler psu ( boost 450 w psu wardı ekran kartı alırken onuda değiştirdim)
skaystar2 2.8 tv kartı
Yardımlarını bekliyorum arkadaşlar çözümden daha çok hangi parçayı yenilersemdüzelir çünkü 2 aydır ugrasıyorum bu sorunla bıktım artık parçayı değiştirip kurtulayım
Not : Ekran Kartı Ve Psu yenilendi...