Pc ile ilk uğraşımız..

Mehmet-
12-07-2008, 21:15   |  #1  
Mehmet- avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
2,296 mesaj

Arkadaşlar böyle bir konu daha önceden açıldı mı bilmiyorum ama ben pc ile ilk uğraşımızda başımıza gelen olayları burada toplamak istiyorum. Masum

Hemen kendimden örnek verim Sinsi
Ben ilk pc ye lise 2. sınıfta sahip oldum. Neyse görevliler eve geldi pc yi kurdu ve gittiler. Ben de boş durur muyum? Hemen oyun cd si edindim. Kahkaha ((GTA))    Yaşım itibari ile pc ye birşey kurmanın ileri ileri gibisinden yargılar olduğu konusunda  bilgim vardı. Neyse cd yi taktım aynen dediğim gibi ileri ileri yaptım bir süre sonra baktım benden 2. cd yi istiyor o an dünya benim oldu çünkü artık pc kullanabiliyordumKahkaha  
Neyse kurulum bitti. Baktım masaüstünde falan oyuna girmek için herhangi bir simge yok. Aradım taradım bişe bulamadım. Ertesi gün okulda bir arkadaşa sordum pırogram faaysss (program files o zamanlar bilmiyorum tabi) dosyasına atmıştır oraya bak dedi. Ben de ne olduğu konusunda hiçbir bilgi sahibi olmadığım  pırogram faaysss dosyasını 2 gün aradım ama bulamadım Kahkaha Hevesim kursağımda kalınca piskolojim bozuldu pc ye el sürmeme kararı almıştımKahkaha
Sonra arkadaşların gelip göstermesiyle falan alıştık  gittik...

Şunu da söyliyeyim. Şuan yanıbaşımda duran hala çalışmaya gayret gösteren 478pin serisinden bilgisayarımın bende büyük emeği var. Pc öğrenecem diye onun üzerinde denemediğim şey kalmadı Sinsi   
Baya komik olaylar yaşayan arkadaşlar vardır eminim!

ersinbakar
12-07-2008, 21:20   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1,253 mesaj

bende bundan taaa 1997 yılında pc gördüm dedim bundan benim olurmu gittim babama dedim baba bana pc al ertesi gün hemen pcim geldi şaştım buı kadar serimi olur insan yanında da 2 oyun cdsi biri sierranın diğeride formula 1 tipi oyun süperdi ikiside sonra gittim bir dergi aldım pc öğrenmem lazım gittim chip dergisini önerdiler o zamandan bu zamana chip dergisini severim ve takip ederim kaddiyattan fazla takip edemem ama genede ederim arkadaşlardan alırım felan sempatim var aktif olarak :) neyse işte yıllar geçti gitti pcyi öğrendik şimdide bilmeyen canlara öğretiyoruz bilmediğim varmı oooooooooooooooooooooooo hemde ne kadar çok ama siz arkadaşlarımız sayesinde bildiklerimizi paylaşarak herşeyin üstesinden geliriz forma yaklaşık 10 gün olmadı gireli fakat girdiğim günden beri öğrendiklerim çok oldu herkese teşekkürler özellikle isim vermem gerekirdi ama veremem bir arkadaşım beni eklemiş :) o kendini bilir sevgi saygılarımla teşekküler arkadaşım böyle bir paylaşım yapabilecek zemin hazırladığın için ..........

VatanTRmekan24
12-07-2008, 21:45   |  #3  
Yıllanmış Üye
100 mesaj

Ben PC yi ilk Half Life ve Counter Stike ile gördüm Kahkaha Istanbulda internet cafedeydim tabi hayatimdada ilk oynadigim oyun oldu neyse oturduk arkadaslarda Half Life oyniycaz ben daha nasil oynandigini bilmiyordum daha sonra arkadamda birtane cocuk vardi o bana anlatiyordu en komik ise hani sana ates edince kirmizi oluyor ya ekran ben sag bakiyorum kimse yok yukari bakiyorum kimse yok  sola bakiyorum kimse yok arkadamdaki arkadas diyor arkanda arkanda bende dedim acaba bu kirmizi sey olunca arkamdami demek anlaminda diyordum sonra arkami dönüyordum pat yere düsüyordum bi bakiyom adam üstümden gecioKahkahaKahkahaKahkahaneyse daha sonra bir kac ayda bu oyuna alistik ama ben bu oyun harici baska oyundan anlamazdim bunuda az cok iyi ögrenmeye basladik simdi internet cafedeyiz ya bazen tek basima oluyordum yani arkadas yoktu birde internet cafe tanimadigim yabanci büyük kisiler vardi Hal life server baskiyom bombos kimse yok birde biliyorum adamlar internete giriyor diye Birde icimden söyle diyordum ya bu adamlar ne kadar manyak oyun varken internete giriyorlar b.k mu var diyordum neyse daha yasim kücük oldugu icin halen PC falan kullanmayi ögrenmek istemedim.. vallah 3 sene ye kadar half life ve counter strike den vaz gecmedim oazaman larin en popüler oyunuydu daha sonra playstation 1 ile tanistim onlada mac la tekken oynuyordum hep oyun hep oyun baska bisey degildim neyse yasim geldi 14 de sonra babam beni avusturyaya getirdi burda böyle internet cafe yok ama büyük alisveris magazalarinda oyunu tanimak amaciyla havada Playstationlar duruyordu gidip oynuyordum daha sonra okulda bilgisayar dersi veriliyordu hani kücükken bu adamlar manyakmi internete giriyorlar diyordum daha sonra  okulda internetle tanistim ilk sayfa google di KahkahaKahkaha Internette bos durmadim  tam 1 sene oyuna devam internet oyunlari oynuyordum simdi evet bir kac sonra babam bana ilk bilgisayarimi aldi alacagi taa 1 ay önce söylemisti hemde hemen ertesi gün kostum HALF LIFE satin aldim KahkahaKahkahaKahkahaama daha 1 ay varKahkaha neye zar zor 1 ettik sonra Bilgisayari aldi ilk kurdugum half life oldu ama yukardaki arkadas gibi zorluk cekmedim gene az bucuk bilgim vardi nasil ögrendim bilmiyorum neyse ama baktimki halflife bot yok bise yok oynunu bos bos dolastim sonra SIKICI geldi internetede alismistim zaten ama evde internet yok neyse sonra baska bir oyuna gectim WOLFEN STEIN diye buda harika oyun cikti tam 20 bölüm bitirdim oyunu daha sonra Bilgisayari kurcalamaya calistim epey biseler ögrendim ACEMIYIM diye bilirim KahkahaKahkahaKahkaha 6 ay kullandik PC yi sonra babam satti enisteme bende artik PC yoktu ama daha sonra burda internet cafel acildi Türklerindi ordan internete devem ettim ama halen PC kullanmaktan zayifim  sonra abim  kendisine bir laptop aldi tabi yas baya ilerlemisti artik internet oyunlari acmiyordu normal oyunlarda acimiyordu bende PC yi kurcalip internette arastirmalar yaptim  5 ay icinde Cok iyi bir kullanici oldum Format atmasini falan ögrendim daha sonra Laptop abim kirdi tartismalar falan ama sonra gene internet cafeden devam ettim daha sonra Forumla tanistim ilk forum karizmatik.at forumu oldu orda bir arkadas su an en iyi arkadasim falan onun bilgileriyle hayli gelistim su an süper bir kullaniciyim diyebilirim simdi ilk hedefim cracker KahkahaKahkahaKahkaha ceyrege kadar cözdük ama tam cözecem benim cözmek isteyen www.mtct.net ugraya bilir KahkahaKahkahaKahkaha hepsi bu

Son Düzenleme: VatanTRmekan24 ~ 12 Temmuz 2008 22:07
Sefa Adak
12-07-2008, 22:24   |  #4  
Yıllanmış Üye
1,824 mesaj

Ben ilk PC'ye 1. sınıfa başlarken sahip olmuştum.Daha doğrusu ben o zaman okula daha yeni kayıt yaptırdığım için ablama karne hediyesi olarak alınmıştı ama daha çok ben kullanıyordum.PC'ye hevesim o zaman başladı, hiç başından kalkmıyordum, bütün gün kurcalıyor, hergün yeni yeni şeyler öğreniyordum.O PC'de Windows 95 yüklüydü ve ben hep Mario'u oynardım.

Başlarda pek bişey bilmediğim için kurcalama ve birşeyler öğrenme amacıyla hep bişeyler yapıyordum.Hatta birkeresinde C:/Windows klasörüne girmiştim ve baktığımda adını bilmediğim(Tabii bunlar Windows klasörleri oluyor Gülüş  şeyleri "Bunlar ne işe yarıyacak yaa" düşüncesiyle silmiştim ve PC'yi birdahaki açışımda malesef Windows 95 ekranı bile beni karşılayamamıştı..Kahkaha

Sonra birkaç kere daha babam PC'yi Bilgi-İşlem'e götürmüştür format attırmak için..Gülüş  İşte böyle başladı benim hevesim sonra da hep kurcalaya kurcalaya hergün bişeyler öğrenmeye başladım.Ve de o PC'yi birkaç yıl önce kuzenime vermiştim.Az önce beni çağırdı format atmam için.Malesef atamadım, çünkü Hd'i bozulmuştu..DeliGülüş

Onunla iyi kötü çok güzel günlerimiz oldu.Ama ömrü bu kadarmış napalım..Allah rahmet eğlesin..Kahkaha

Belki çıkma bir Hd bulursam ona takıcam(Hiç olmazsa açılsın bari) ve hatıra olarak bırakıcam.İlerde çocuğuma gösteririm..Gülüş

omer_6134
12-07-2008, 22:40   |  #5  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 6
2,788 mesaj

Ben bilgisayarla geç tanıştım (Daha 2 sene oldu nerdeyse Gülüş) Sürekli internet cafelerdeydim. Daha sonra babam karar aldı. İnternete verdiğin paralarla yeni pc alırız dedi GülüşSonra aldı işte. O günden beri büyük ilgim var,olmazsa olmazım. Evlenicem bununla Gülüş Hiç dırdırı yok at format (tam benim işim)

07BENER07
13-07-2008, 22:35   |  #6  
Yıllanmış Üye
1,699 mesaj

herkes bişeyler yazıyor bence yazayım dedim :)
pc ile 2. sınıfta tanıştım o zamanki bilgisayarım tipik bir ofis bilgisayarıydı. üstünde denemediğim şey kalmadı defalarca format yedi, en son bir gün oyun oynarken aniden kapandı ve kapanış o kapanış bir daha da hiç açılmadı uzun zaman pc almak içn bekledim en son geçen yaz elime geçti.
ilk yüklediğim oyun da gta ydı zuhahaha hala bişeyler öğrenmeye çalışıyorum
:):))

emre__
13-07-2008, 23:07   |  #7  
emre__ avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
1,519 mesaj

hehehehe siz gene erken taşışmışsınız pc ile ben lise2 ye giderken yaklaşık 8 sene önce tanışmıştım dayımın oğlu hadi gidelim int cafe ye demişti gittik counter oynuyalım dedi oynadık ben öle kek kek dolaşırken :) tabi int cafede mahallenin tek int cafesiydi o zmanlar adsl ne gezer çevirmeli bağlantı sonra kablo nete terfi etmişlerdi neyce kafeye git gel git gel ahbap olduk iyicene :) sahipleri herşeyi öğrettiler bana sağ olsunlar kafeyi ben açıp ben kapatıyodum :) okadar yane benim ilk bilgisayarım bu şubat ayında oldu bundan önce int kafeleri zengin ettim :D hala öğtenmediğim şeyler war bakalım dahada yeni birşeyler icat ediyolar kendimizi geliştirmek lasım :D

Reborn91
14-07-2008, 00:43   |  #8  
Reborn91 avatarı
Yıllanmış Üye
3,307 mesaj

benim pc ile ilk tanısmam 3-4 yaslarında dayım sayesinde oldu. Bugun bildiğim şeylerin %70 inde dayımın emeği vardır. 4.sınıfa geldiğimde kendi pcmi almıştım.. aH ne yıllardı.. sonuc 12 senedir bu meretle içiçeyim işte..

zulkifsavas
14-07-2008, 01:31   |  #9  
Yıllanmış Üye
145 mesaj

benim eski emektar bana çok fazla dayanamdı..iki güne bir format yerdi zavallı..beyni sulanmıştı kurduğum programlardan..ama bence pc en ii eski makinalarda öğreniliyor..düşünün ilk defa bi pc alıyosunuz daha gıcır..acaba bunu kursam ne olur..buna bassam ne olur,bozlurmu, şöle olurmu böle olurmu vs vs bir  sürü soru..pc bilginiz msn de muhabbett ve media player dan müzik dinlemekten öteye gitmiyo o zmn..ama pc eski olunca ondan maksimum  verim almak istiyo insan..ne yapsamda makina daha hızlı olur daha çabuk tepki verir gibi yanıtlanmayı bekleyen bir soru..bu işe meraklıysan ne yapıyosun hemen araştırmaya geçiyosun tabi..bi süre sonra katettğin yollara şöle bi bakıyosun      
ki uçmuşsun..ve kendini bi halt zannetmeye başlıyosun..ama o da güzel bi duygu tabi.. kısacası bugün pc bilgimin bu seviyye gelmesini abimin eski düldülüne borçluyum..o günlerden bende kalan tek kötü alışkanlık format atma isteğimin önüne geçemememdir..ama format sonrası kusursuz bir sistem kurduğunuz zamanda onun verdiği haz bambaşka oluyo hani..

benersince
14-07-2008, 11:40   |  #10  
Yıllanmış Üye
2,283 mesaj

ilk pc im 3+1 ile yola başladım ıbm   marka bir   pc idi  zaman sonra win i çökertmeye başardım ve alt versiyonu olan ms dos 4 ü kullanmaya başlamıştımkli bir halt anlamıyordum kod lar felan aman allahım  win çöktüğü yıllarda pc nin bozuldugunu düşünmüştüm birkeresinde şifreyi kaybetmiş ve o zamanlar anlamıyordumki bios pili oldugunu çook uzun yıllar sonra ögrendigim nesneyi  yerinden çıkarıp şifre sorununu çözmüştüm

şimdilerde 2 pc ve bir dizüstüyle yola devam diyor ve her sorunumda deneme yanılma yöntemi ile çözüyorum

Son Düzenleme: benersince ~ 14 Temmuz 2008 11:42
Kapalı Hesap (53751)
14-07-2008, 12:03   |  #11  
Kapalı Hesap
3,036 mesaj

İlk bilgisayarımı lise 2 ye geçerken almıştım tarih 11 Ağustos 2006 Cuma'ydı.Sonra ilk işim Chip'in Eylül 2006 sayısını almak oldu.Tamda dergide "Bütçenize Uygun PC'yi Seçin" gibi bir konu vardı.Okuduktan sonra oh be kazıklanmamışım dedim:)Fakat verilen DVD'deki içerik o kadar zengindiki sürekli hiç bilmediğim programları kaldırıp kuruyordum öyle bakıyordum kendimi manyak bilgisayar biliyor sanıyordum sonra tabi alet kafayı yedi 1 ay içinde format atmak zorunda kaldım ki ilk formatı o zaman öğrendim çevremdeki herkes format çok zor diyordu diski bölümlere ayırmak falan yapamazsın diyordu bilgisayarcıya gitsem ücret 20 ytl idi gerçi o sorun değildide ailem bilgisayardan anlamazlar bir ay içinde bozdun mu bilgisayarı diye söyleneceklerdi ve benim onlara çaktırmadan sorunu halletmem gerekiyordu bende bir XP CD'si bulmuştum (korsan tabi) zaten Türkçe değil mi bu salak mıyım anlamayacağım dedim taktım büyük bir cesaretle ileri ileri dedim bir baktım ki çayır çimenli Windows masaüstü geldi dedim ana bumuymuş sonra baktımki tabi ses yok hemen anakart kutusu içinde bir takım cdler vermişlerdi o aklıma geldi ordanda sürücü yüklemeyi öğrendim öyle öyle ilerledik işte ama artık format konusunda daha profesyonelim tabi:)

07BENER07
14-07-2008, 12:08   |  #12  
Yıllanmış Üye
1,699 mesaj

coşkun olca süper bir deneyim olmuş

Son Düzenleme: 07BENER07 ~ 14 Temmuz 2008 12:26
Kapalı Hesap (53751)
14-07-2008, 12:22   |  #13  
Kapalı Hesap
3,036 mesaj

Eyvallah Bener sağolasınBeğendim

Son Düzenleme: Kapalı Hesap (66132) ~ 14 Temmuz 2008 12:29
XxXDaRKoXxX
14-07-2008, 13:16   |  #14  
Yıllanmış Üye
3,720 mesaj

Ben bilgisayarla 8 yaşındayken babamın işyerinde tanışmıştım. o zaman fare oynat Başlat'a gir falan filan yapardım. En sevdiğim iş o dönemde bilgisayarın içindeki resimlere bakmak ve onları "NOKTA VURUŞLU YAZICI"da yazdırmaktı. Daha doğrusu yazdırtmaktı.

2 sene öle idare ettikten sonra ilk öğrendiğim program "PAİNT"ti. Bissürü yazı yazar, resim yapardım. Daha sonra maymun oyunu vardı. Okul bilgisayarında maymun oyunu vardı onu 3 kişi oynardıkKahkaha

1 sene daha öle geçti. Tabii mayın tarlası falan öğrendim. "Sipider Solidar" öğrendim.
5. sınıfa geçtiğimde. Hiç unutmuyorum ekmek parasının üstüyle internet kafeye gitmiştim. KahkahaKahkahaKahkahaKahkaha Hiç bir şey çakmıyorum. Bakıyorum çayır çimenli bir masaüstü. Akinsoft falan mal mal bakıyom. sonra Counter Strike oynattırdılar bana. Daha doğrusu  onlar oynadı ben öle baktım devamlı. Öle öle öğrendik. Sonra NFSU2 yi öğrenmiştim. Lancer araba yapmıştım. Yarışta 3. olmuştum.

6. sınıfta oyun,program kurmayı öğrendiğimde daha hiçbir şey bilmediğimi anladım. İlk öğrendiğim site " curali.de " olmuştu. O sitede zaten bizim memleketin sitesiydi. Arada girer yazı yazardım.

7. sınıf olduğumda ilk bilgisayarım gelmişti. Şu an size yazdığım bilgisayar. Geldiği gün çökmüştü KahkahaKahkahaKahkahaKahkahaKahkahaKahkaha Babam kızmıştı falan. Bilgisayarın her yerini kurcaladım. Basit ingilizcemle sorunları çözmeye çalışıyor. GTA Vice City Ultimate oynardım. Bir sürü oyun vardı. İşte öle öle öğrendim.

Chip'lede bir virüs sayesinde tanıştım.  "gzmrotate.dll"  dosyasına virüs bulaşmıştı.

Banned
14-07-2008, 13:17   |  #15  
Banlandı
116 mesaj

valla benim olayım benim ilk pc 8 mb ekran kartı 128 mb ram 10 gb hdd vardı
pc geldiği gibi bende hemen cd ciye koştum fifa 2005 ve gta aldım geldim pc ye kurmaya :d o sistemle oyun oyanıınırmı. bilgisarcıya gittim bana bu sistemle senin dediğin oyunlar oyannamz dedi ben inat eetim 1 ay uğraştım ve sonunda vazgeçtim şimdi pc yenilendi. bide eskiden formsatı mereak ederdim.
bilgisayar gitmiş. açılmadan nasıl yükleme yapıyorlar. sonra öğrendim birtuşa basıyolarmış :D ne günledi.

uGuR.uK
14-07-2008, 14:34   |  #16  
Yıllanmış Üye
8,316 mesaj

benim ilk ugrasım hatta ilk siftagım eve geldiginde oldu ilk bilgisayarım, adamlardan aldık soledik geldi iste kurdular ettiler tamam al kullan diye bırakıp ön odaya gittiler orda konusuolardı bende heycanla fareyi bi tuttup, onu oynatmamla windows'un(98) kilitlenmesi bir olduGülümseme sora adamları cagırdım şansına dediler bi reset atıp actm bidahada bisi olmadı(yaklasık 6 sene önceye tekabül eder...)

frkn_ua
14-07-2008, 17:52   |  #17  
Yıllanmış Üye
893 mesaj

ilk bilgisayarım yaklaşık 7 sene önce 98 yüklü bir bilgisayardı.tabii ozamnlar fazla bilgim olmadığı için daha önce biraz tecrübesi olan ablamın yanında bir cdde onlarca oyun olan cd ile oyunlar oynardım.bi kaç gün sonra beni bilgisayrla yalnız bıraktıklarında kendi kendime bişeyler öğrenmeye başlamıştım.zaten kasa atx değildi windowsu kapat sonra güç düğmesini kapat  =) çokda sorunluydu, bu nedenle ekrana felan görüntü gelmemeye başlayınca daha  1 ay geçmeden ekran kartıyla haşır neşir oldum =) tabii bi kaç ay sonrada hakkı rahmetine kavuştu.ama o ilk bilgisayar bana çok şey kattı.bir çok şey öğrendikten sonra yeni sıfır bir bilgisayar aldık(şubat 2002).98 den sonra xpye geçmek benim için muhteşem bişeydi.o sıralar mahallede xp kullancısı nerdeyse hiç olmadığı için herkes gelip bilgisayra bakmıştı ben oynuyordum onlar bakıyordu hesabı =)  artık daha deneyimli bir kullanıcıydım(ne kadar deneyimli denilirse artık).bunun sayesinde yeni bilgisayrımda sorunlarım çok az oldu.ve pekde bişey olmadan 6 sene kullandım.şuan 6 ay önce aldığım amd tabanlı bir bilgisayarım var ve mutluyuz =)

Z1mBaBwE
15-07-2008, 09:35   |  #18  
Yıllanmış Üye
2,674 mesaj

Bende ilk zamanlar pc ile tanıştığımda ilk okuldaydım ilk bilgisayarım AMD Duron 1.2 Ghz işlemciye sahip bir sistemdi.Neyse bende merak edip kasanın yan kapağını açtım bir gün karşımda kocaman bir fan vardı bu fanın altında ne var diye merak ediyordum.Fanı zorladım zorladım en sonunda kelepçeyi kırdım.Birden ağlamaya başladım duronun fanı kırılmıştı babamı çağırdım ağlıya ağlıya bilgisayarcıya gittik yeni fan taktı ve fanın altında neyin olduğunuda görmüş oldum kibrit kutusu büyüklüğünde AMD nin duron işlemcisi neyse fanı takıp eve geldik dünyalar benim olmuştu.Ondan sonra yavaş yavaş bilgisayar öğrenmeye başladım bugünlere geldik yani daha fazla bilgi öğrendim ve ölene kadarda öğrenmeye devam edeceğim herkez gibi.KahkahaKahkahaKahkaha

XxXDaRKoXxX
15-07-2008, 10:32   |  #19  
Yıllanmış Üye
3,720 mesaj
R3QU3M
Bende ilk zamanlar pc ile tanıştığımda ilk okuldaydım ilk bilgisayarım AMD Duron 1.2 Ghz işlemciye sahip bir sistemdi.Neyse bende merak edip kasanın yan kapağını açtım bir gün karşımda kocaman bir fan vardı bu fanın altında ne var diye merak ediyordum.Fanı zorladım zorladım en sonunda kelepçeyi kırdım.Birden ağlamaya başladım duronun fanı kırılmıştı babamı çağırdım ağlıya ağlıya bilgisayarcıya gittik yeni fan taktı ve fanın altında neyin olduğunuda görmüş oldum kibrit kutusu büyüklüğünde AMD nin duron işlemcisi neyse fanı takıp eve geldik dünyalar benim olmuştu.Ondan sonra yavaş yavaş bilgisayar öğrenmeye başladım bugünlere geldik yani daha fazla bilgi öğrendim ve ölene kadarda öğrenmeye devam edeceğim herkez gibi.KahkahaKahkahaKahkaha
Masal gibiKahkaha

Mustafa Can
09-02-2009, 15:46   |  #20  
Mustafa Can avatarı
Yıllanmış Üye
2,248 mesaj

ben bilgisayarla ne zaman tanıştığımı hatırlamıyorum ama ilk bilgisayarımı haziran 2006 da aldım adam geldi kurdu bişeyi sildi ben o ne dedim o da sen bilmessin dedi yaklaşık 1 ay boyunca çok iyi öğrendim bilgisayarı bigün açılmadı taktım cd yi formatladım biçimlendirme bölümünü yalnış yapmışım doğru yapıncaya kadar 1 gün içinde 6 defa format yedi bilg. en sonunda herşeyi doğru yaptım ama xp türkçeleştirme cd si çalışmıyordu servise götürdük onlar sen becerememişşin dedeiler iddaya girdim (neyseki cd gerçekten bozukmuş cd) yeni bir türkçeleştirme cd si aldım tabi format bide ikiside bedava
hala o pc yi kullanıyorum
özelliklerini söleyim
İntel pentium 4 3.6 ghz işlemci
Gigabyte 8VM800PMD-775 anakart
523,756 KB RAM
NVIDIA GeForce FX 5500 ekran kartı
dvd yazıcı
kart okuyucu
ve hiçbirşey değişmedi ilk günden beri chip in sitesini bile javascript açık olduğu zaman yavaş gösteriyor bellek almayı düşünüyorum ama hala mutluyum eski pcim le

kmc
09-02-2009, 15:57   |  #21  
Yıllanmış Üye
365 mesaj

Evet daha önce bu konu açıldı;

Buradan ulaşabilirsiniz...

Mehmet-
09-02-2009, 17:47   |  #22  
Mehmet- avatarı
OP Yıllanmış Üye
2,296 mesaj
kmc
Evet daha önce bu konu açıldı;

Buradan ulaşabilirsiniz...

O konu benden sonraKahkaha

viking20
09-02-2009, 19:03   |  #23  
viking20 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 141
7,681 mesaj

İstanbul dan kargo ile getirtdiğim Thermaltake pencereli çelik kasamı(montajı esnasında)Ank.mavide ki teknisyenler kalın tornavida ile 3 yerinden eğip bükmüşlerdi.Hevesle aldığım ilk bilgisayarımdı ve başına ne geliyordu.Sadece öylece donup bakakaldığımı hatırlıyorum,birşeyde diyemedim çünkü hepsi önceden tanıdığım arkadaşlardı(hala bunu kullanıyorum).Deli
Ailecek kullandığımız ise 1996 da HP Desktop Marka bilgisayardı.(32MB RAM,2.1GB HDD).

Son Düzenleme: viking20 ~ 09 Şubat 2009 21:09
kmc
09-02-2009, 19:04   |  #24  
Yıllanmış Üye
365 mesaj
14081408
O konu benden sonraKahkaha
Pardon kardeş kusura bakma tarihlerine bakmadım ben seni yeni açtın zaettim evet sen daha önce açmışsın...