Arkadaşlar böyle bir konu daha önceden açıldı mı bilmiyorum ama ben pc ile ilk uğraşımızda başımıza gelen olayları burada toplamak istiyorum.
Hemen kendimden örnek verim
Ben ilk pc ye lise 2. sınıfta sahip oldum. Neyse görevliler eve geldi pc yi kurdu ve gittiler. Ben de boş durur muyum? Hemen oyun cd si edindim. ((GTA)) Yaşım itibari ile pc ye birşey kurmanın ileri ileri gibisinden yargılar olduğu konusunda bilgim vardı. Neyse cd yi taktım aynen dediğim gibi ileri ileri yaptım bir süre sonra baktım benden 2. cd yi istiyor o an dünya benim oldu çünkü artık pc kullanabiliyordum
Neyse kurulum bitti. Baktım masaüstünde falan oyuna girmek için herhangi bir simge yok. Aradım taradım bişe bulamadım. Ertesi gün okulda bir arkadaşa sordum pırogram faaysss (program files o zamanlar bilmiyorum tabi) dosyasına atmıştır oraya bak dedi. Ben de ne olduğu konusunda hiçbir bilgi sahibi olmadığım pırogram faaysss dosyasını 2 gün aradım ama bulamadım Hevesim kursağımda kalınca piskolojim bozuldu pc ye el sürmeme kararı almıştım
Sonra arkadaşların gelip göstermesiyle falan alıştık gittik...
Şunu da söyliyeyim. Şuan yanıbaşımda duran hala çalışmaya gayret gösteren 478pin serisinden bilgisayarımın bende büyük emeği var. Pc öğrenecem diye onun üzerinde denemediğim şey kalmadı
Baya komik olaylar yaşayan arkadaşlar vardır eminim!