PC iyi Ama Win7 Kasıyor
bilgisayarım sizce iyimi bence normal ya geçen sene yazın win7 kuruluydu cod mw 3 ü felan en yüksek grafiklerde bitirdim hiç zerre gram kasma yoktu sonra sıkıldım xp yapıyım dedim yeni oyunlar çıkınca win7 yaptım pc çok kötü oldu
bilgisayarım sizce iyimi bence normal ya geçen sene yazın win7 kuruluydu cod mw 3 ü felan en yüksek grafiklerde bitirdim hiç zerre gram kasma yoktu sonra sıkıldım xp yapıyım dedim yeni oyunlar çıkınca win7 yaptım pc çok kötüAnladığım kadarıyla windows 7'yi yeni kurmuşsun. Windows 7 kurduğun ilk hafta sistemini test eder ve değerlendirme yapar. Bu yüzden kasıyo olabilir. 1 hafta kullan pcyi 1 haftadan sonra kasarsa tekrar konu açarsın.
1haftayı geçti 3. hafta felan sanırım
Birçok sebepden kaynaklı Kamoon en başda en büyük sebebi söylemiş zaten.
whql logolu sürücü değil ve güncel değil driverlerin bu tür araçları da kullanmayın diyoruz dinleyen dinliyor dinlemeyen tekrar forumlara doluyor taşıyor.
İkinci neden Windows orj. değil lisanslı değil,
Üçüncü neden Birsürü gereksiz yazılım mevcut.
Bunlar oldukdan sonra bilgisayar nasıl düzgün çalışsın, Tekrar format atıp kendi sitelerinden uyumlu ve güncellerini indirin.
Windowsu yasal kullanın, Gereksiz yazılımlar kullanmayın Windows ve diğer güncelleştirmeleri devamlı yapın.