Slm arkadaşlar öncelikle yardımı olacak ve cevap yazan arkadaşlara şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum.
Benim sorunum şu : Bilgisayarım son günlerde birçok programı peş peşe sonlandırıyor. Örneğin ''........ programı çalışmayı durdurdu'' gibi ve ardından windows sorun çözme penceresi geliyor bi çok kez. Sistemim: 1 gb ram, nvidia 9800 gt 512mb ekran k. e2500 çift işlemci,İntel chipsetli, MSI anakart modelli ,windows 7 ultimate işletim sistemi. Arada sırada (nadir oluyor) mavi ekran geliyor. Bu son hatalar benim netten ''antisansür'' programını indirdikten 1 gün sonra olmaya basladı. Benim sorum şu: bunun nedeni virüs olabilirmi? (bu arada eset nod32 kullanıyorum) ve bu program bunun virüs olup olmayacağını anlamıyor Norton internet secury programıyla tarattığımda virüs olabilir uyarısıı veriyor antisansür programı için. Bu yüzden kafam karıştı ondan dolayımı diye. Yardımlarınızı bekliyorum...Tşkler...
Pc Kafayı yedi :S
Antisansürü ben de kullandım vaktinde. Fena virüs var. Antisansür yükleme. ktunnelden gir daha iyi :D
Bende de oluyodu o. Bi an önce kaldır ve antivirüsle tarama yap.
Avira free antivirüs öneririm.
Olmazsa format gerekecek
jubei76 youtube'ya sorunsuz ve direkt girmek istiyodum birçok ayar yaptım ama başarılı olmadı :S youtube'ya girebildiysemde videoları izleyemedim. Antisansür ü önceden biliyodum virüslü olduğunuda biliyodum ama ne yapabilirim son çare olarak kullanmak zorunda kaldım. Çünkü sadece o sorunsuz girebiliyo ve videoları izletebiliyor :S En azından ben öyle biliyorum. Şimdi kaldırdım pc den ne yapıcam bakalım youtubeye girmek için :S
8.8.8.8
8.8.4.4
bu dns adresini denedinmi ? olmazsa host kullanırsın host dosyasının sahipliğini alarak.
https://www.chip.com.tr/forum/sur ... osyasi_t168265.html
youtube için hosts veya dns'ye gerek kalmadı ki...
yasak kalktı haberiniz yok mu?
Antisansür viruslüdür. Sistemini Kaspersky veya bitDefender ile tarat
abi Ne Antisansürü Youtube Açıldı Hala Dnslemi Giriyosunuz?
Evet arkadaşlar gündemden ne kadar gerideymişim :S Youtube açılmıs. Sorun halloldu hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum saolun :)
Yanlız ben bu nod32 yi kullanıyorumda acaba risklere karşı koruyomu pc yi? Hangi antivürüs programı daha iyidir? Bi fikriniz yada öneriniz varmı?
nod32 iyidir sistem kaynaklarini az kullanir ...
su iyidir bu iyidir demek biraz sacma kacar cunku nasil renkler ve zevkler tartisilmaz denirse bence antivirus programlarida tartisilmaz cunku hicbiri ise yaramiyor attack aninda hepsi cokuyor performansi dusuyor .....
bedava olarak antivir indir kullan gitsin ne indirdigine nereye girdigine dikkat et yeter
arkadaşım senin sorun virüsten kaynaklanıyor APPCRASH ilk önce karpersky 2011 kur güzel bi güncelle sonra kritik alanları tarama seçeneğini seç sistem dosyalarını bi tarasın sonra güvenlik açıklarını tara de onlarıda bi tarasın tarama bitince güvenlik zayıfı olan programlar önne çıkacak zaten onları ayarla en son tam tarama ya al bırak pcnn yakasını karperskyi kurarken deneme sürümünü aktive et de ilerle sonra güncelle bak çıkacak olanlara antivirüs deyince karpersky derim (arkadaş flşa belleği açılmıyordu aynı hatayı veriyordu 10 pcde denedi avast esed dünya işe yaramaz program ben bi taktım kasaya 23 tane truva atı trojan heb sildi düzelttim aynen uygula dediklerimi sen