aslında başlık konuyla uymuyor ama herkesin derdi kasasının ısınmasıyla bnmki de ısınmamasıyla.arkadaşlar bnm bilgisayarım aralıksız 12 saat açık kalıyor.ancak arkadaşımın 1 saatlik çalıştırma ısısıyla aynı oluyor.hiçbir sogutma sistemi falaln kullanmadım.sizce ısınmaması iyi midir?kötü mü?
pc kasası ısınması!!!
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,472 mesaj
Sistemin serin yerdeyse,PSU'da fazla ısınmayan bir marka ise ısınmaz tabiki de.
Isınmaması tabiki de iyidir.
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1,441 mesaj
erdem187aslında başlık konuyla uymuyor ama herkesin derdi kasasının ısınmasıyla bnmki de ısınmamasıyla.arkadaşlar bnm bilgisayarım aralıksız 12 saat açık kalıyor.ancak arkadaşımın 1 saatlik çalıştırma ısısıyla aynı oluyor.hiçbir sogutma sistemi falaln kullanmadım.sizce ısınmaması iyi midir?kötü mü?Şükredeceğin yerde yakınıyosun yaw!!!
Yıllanmış Üye
8,316 mesaj
kamikazehakkaten ya milleterdem187aslında başlık konuyla uymuyor ama herkesin derdi kasasının ısınmasıyla bnmki de ısınmamasıyla.arkadaşlar bnm bilgisayarım aralıksız 12 saat açık kalıyor.ancak arkadaşımın 1 saatlik çalıştırma ısısıyla aynı oluyor.hiçbir sogutma sistemi falaln kullanmadım.sizce ısınmaması iyi midir?kötü mü?Şükredeceğin yerde yakınıyosun yaw!!!sen bide endiselenip konu acıon da ne istiosun kendinden seirn kasa iste
![]()
OP Yıllanmış Üye
2,334 mesaj
tamam sagolun bnde bişey çalışmyor sandım
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2,674 mesaj
işlemcin neydi AMD ise ısınmaz
ben kasayı önce derin dondurucuya koyup sonra çalıştırmayı planlıyorum 2 saatte bir tekrarlayınca iyi oluyor :D
bir kere klimayı 16 dereceye getirip kasayı klimaya dayattım dereceler 20 derece düştü ilk açılışta 1 saat etkili oldu sonra.. ısındı yine .
senin kasa -15 -20 derece olsa bile bişey olmaz merak etme(sanırım)