YENİ İŞLEMCİ ALDIM (Phenom II X2 550 Black Edition AM3 3.1GHz)
USULÜNE UYGUN ŞEKİLDE MACUNUNU SÜRÜP TAKTIM ANCAK BİLGİSAYARIM AÇILIRKEN KASILIYOR AÇILMASI 2 DK. FALAN SÜRÜYOR AÇILDIKTAN SONRA HERŞEY NORMAL HATTA FORMAT DAHİ ATTIM ANAKARTIN PİLİNİ ÇIKARIP TAKTIM SORUN HALEN DEVAM EDİYOR ANAKARTIM GIGABYTE 770-UD3 ESKİ İŞLEMCİM AMD ATHLON X2 44OO ESKİDEN BÖYLE BİR SORUN YOKTU LÜTFEN YARDIM
pc kasılıyor
Desteklenen Soket AM2+/ AM2 İşlemciler: AMD Phenom™ FX / AMD Phenom™ X4 / AMD Phenom™ X3 / AMD Athlon™ X2 / AMD Athlon™ / AMD Sempron™X2 / AMD Sempron™
Ben burda Phenom II X2 göremedim.Maalesef anakartınız bu işlemci için tam destek sağlamıyor.Sorun anakart işlemci uyumsuzluğu.Sistemi bu durumda kullanmanız daha büyük sorunlara yol açabilir.Anakartı değiştirmekten başka yol gözükmüyor şu durumda...
Gerçektende gereksiz 2 yorum olmuş bu son iki yorum. İşlemciyi eski parçalarının üstüne aldıysan bi fanlarını kontrol et bakalım fanlar toz tutmuş ve yavaşlamış olabilir ya da etrafını toz tutmuş o yüzden havalandırmada sorun oluyor olabilir.
Kardeş işlemci fanının sağlam olması çok çok önemli hayati derecede hatta, çünkü işlemciyi soğutamamak demek işlemcinin alev topu gibi olması demek buda pc nin hiçbir şekilde çalışmayacağı anlamındadır.Ve bir sistem de güncelleme yapıcaksan eğer yani donanım olarak parça yanilemek istiyorsan eğer mutlaka bir bilenle veyahut da sistemi aldığın yerle irtibat kurarak hem sorununu çözmen hemde ihtiyacını en sağlam ve doğru bir şekilde halletmendir.