slm arkadaslar..pcmn özellkleri intl core2duo 2.4 ghz 3 gb ram 250 gb hardisk geforce 8600 gt ekran kartıı..
sorum ise crysis mediumda acıorm ve kasıoo..pes2008 high da kasıo..sizce normal mi? yoksa cözünürlük ayarlarındamı ya da ekran kartı güncellemede bi sorn olabilirmi..şimdiden tesekkürler..
PC kasıyorrrrrr...?
http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us
crysis te kasabilir ama sen genede bi sürücü güncellenesi yap
saolll güncelleme yapıp tekrar denicemm..
saoll..güncellemelri yptmm..cöznrlklrde ugrstmm suan gayet iyi..tskrrler..
arada bir ekran kartı güncellemelerine baksan iyi olur
ekran kartım geforce 7300 gt.Güncelleme için download kısmından hangi product series i seçicez peki bilen var mı acep?
Product Series: geforce 7 series
Operating System: xp yada vistamı oana göre seç..
justenSÜrücü güncellemesi bide modifiye sürücü ve herzaman orjinalll vista öneririm.katılıyorum
bende tam tersi oldu yaf :S nvidia nın kendi sitesinden upgrade etmek için yükledim takılma başladı tekrar kendi cd sinden yükledim düzeldi :D garip değilmi????
Raxx36bende tam tersi oldu yaf :S nvidia nın kendi sitesinden upgrade etmek için yükledim takılma başladı tekrar kendi cd sinden yükledim düzeldi :D garip değilmi????Bu tür sorunlar olabilir.Yeni sürücüler daha cok yeni ekran kartlarında performans artışı saglıyor.Yeni kartlara göre optimize edilmiş oluyorlar.Eski kartlar için bazen performans artışı yerine performans kaybı yaşatabilir.
yok usta eski değil o kadar :D 8600Gt(OC li) yani topici açan arkadaşla aynı durum ama farklı sonuç :D
şans meselesi raxx36 :D şaşırdımmm..