arkadaşlar pc yi açıyorum windows yazısı gelince yeniden başlıyor tekrar başlıyor tekrar aynı şeyi yapıp reset atıyor bazen pc hiç açılmıyor bunun bi çözümü bişeyi varmı yardım edin
Pc kendi kendine yeniden başlıyor
Virüs büyük ihtimal :)Bilgisayarınızı güvenli modda başlatın virüs taraması temizlik vs vs yapın,olmadı sistem geri yüklemeyi deneyin,olmadı Windows cd sini takıp onarım yapın düzelir,onarım nasıl yapılır derseniz bkz.google.olmadı format atın :)
Yeni formatlı olabilir bu virüs bulaşmayacağı anlamına gelmez :) benden bu kadar donananımsal bir sorun varsa başkasından yardım beklemelisiniz ben anlamam ayrıntılı donanımdan maalesef :)
Dediğim gibi donanımdan anlamıyorum pek bişey diyemem :) Aynı şey pek çok defa başıma geldi genelde formatla hallediyordum :)
ram in birini sök diğer ram le makineyi çalıştır eğer aynı problm varsa diğer ram i sök diğer rami tak eğer yine aynı problem varsa sorun pc nin donanımlarndan birisi aşırı ısınma yapıyo olabilir örneğin; işlemcin aşırı ısınma yapıyosa olabilir bios dan işlemci derecesine bakabilirsin