internetteyken özellikle mozillayla internetteyken bazen pc kitlenip kalıyor.hiçbir işlem yapamıyorsun.pc yi kasadan restart yaparak açıyorum.mozillayı sildim bakalım tekrar yapacakmı.sizce sorun nerden kaynaklanıyor.yardımcı olursanız sevinirim
pc kitlenip kalıyor
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,618 mesaj
mozillayı kaldır dene diyecektim ama sen yapmışsın..
eğer bu işlemden sonra sorun ortadan kalkıyor ise mozilla programının, güncel sürümünü yükle..
eğer sorun devam ediyor ise; işletim sisteminizi yazmamışsınız, ben xp varsayıyorum, xp cdsinitakın, bileşen ekle kaldırdan internet explorer'i tekrar yükleyin..
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,618 mesaj
saintformat atsanız bile yapışan bir virüstenformat ile geçmeyen virüsü format atarken hdd'nizdeki diğer bölümleri biçimlendirerek giderebiliyorsunuz diye biliyorum..
denediniz mi?
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 4
2,844 mesaj
Sorunun devam ederse hijackthis yap ve dosyadaki herseyi ama herseyi buraya yapistir inceler séyleriz donanimmi yoksa baska bir sorunmu oldugunu.
Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
31 mesaj
skarainternetteyken özellikle mozillayla internetteyken bazen pc kitlenip kalıyor.hiçbir işlem yapamıyorsun.pc yi kasadan restart yaparak açıyorum.mozillayı sildim bakalım tekrar yapacakmı.sizce sorun nerden kaynaklanıyor.yardımcı olursanız